Παρουσία του Πατριάρχου Θεοδώρου, το 40νθήμερο μνημόσυνο για την αξέχαστη Στέλλα Κυριάζη, στις 6 Οκτωβρίου, στην Παναγία Ηλιούπολης Καΐρου


 

 

 

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την μεγάλη απώλεια της αξέχαστης Στέλλας Κυριάζη, που συγκλόνισε τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, η οποία μάς εγκατέλειψε για πάντα στις 31 Αυγούστου.

 

 

 

Έτσι, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, όλος ο Ελληνισμός της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, με προεξάρχοντα τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, θα τελέσει το 40νθήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της Μεγάλης Μάνας του Ελληνισμού της Χώρας του Νείλου.

 

 

 

Η επιμνημόσυνη τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ηλιουπόλεως Καΐρου, παρουσία των αρχών, αλλά περισσότερο παρουσία των ανθρώπων που αγάπησαν τη «Μαμά Στέλλα», που δεν έπαψε ποτέ να φροντίζει για αυτούς, μέχρι τον απρόσμενο θάνατό της.

 

 

 

Η επιμνημόσυνη τελετή θα διεξαχθεί στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην εκκλησία αυτή που η αείμνηστη Στέλλα Κυριάζη αγάπησε όσο κανένα άλλο ναό και μαζί με τον άξιο σύζυγό της Κυριάκο Κυριάζη, έκαναν τα πάντα για την ανακαινίσουν εκ βάθρων, γι’ αυτό και τιμήθηκαν από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄.

 

 

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη της μεγάλης Ευεργέτιδας του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού και Αρχόντισσας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Στέλλας Κυριάζη!    

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης