Με ευλάβεια προσκύνησε ο λαός του Μεσολογγίου, τα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Σινά Δαμιανού (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

 

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, ο πιστός λαός του Μεσολογγίου υποδέχτηκε και προσκύνησε τα λείψανα της Μεγάλης Νύμφης του Χριστού Αγίας Αικατερίνης, σε μία ακολουθία όπου παρέστη τιμητικά και μίλησε προς τον κόσμο ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός.

 

 

 

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή, στις 24 Ιουλίου και απευθυνόμενος στους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τους κάλεσε με ταπεινότητα και απλότητα να προχωρούν στις δεήσεις και τις παρακλήσεις τους προς τους Αγίους, που μάς συνδέουν με τον Θεό και την Αγία Τριάδα.

 

 

 

 

Προσκάλεσε ακόμη τους πιστούς να επισκεφθούν την Ι. Μονή της Αγίας  Αικατερίνης στο Όρος Σινά αφού, όπως υπογράμμισε, είναι απόλυτη ασφαλής η προσέλευσή τους στον χώρο, καθώς τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Πατέρες εκεί, δεν είναι –τα περισσότερα- ασφαλείας, όπως τόνισε.

 

 

 

 

Στην υποδοχή, μετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. πατήρ Επιφάνειος και πολυάριθμοι κληρικοί, ενώ παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκολαος Καραπάνος και ο Διοικητής του στρατοπέδου του Μεσολογγίου 2/39 Κέντρο Ευζώνων Πεζικού, Σ/χης (ΠΖ) Δημήτριος Σπύρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος πιστών ανέμενε υπομονετικά για την προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων σε όλη την διάρκεια της ακολουθίας αλλά και μετά το πέρας της.

 

 

 

 

Πηγή: onairnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης