Συγχαρητήρια επιστολή του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, Μ. Κόκκινου, προς τον Πρόεδρο της ΕΚΚ, Χρήστο Καβαλή


 

 

 

 

 

 

Τα συγχαρητήριά του όσο και του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, μετέφερε ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΥΠΕΞ για τους Ομογενείς κ. Μιχάλης Κόκκινος προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας διετίας του πρεσβυγενούς ομογενειακού οργανισμού, μετά τις τελευταίες εκλογές του 2016 και την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

 

 

 

 

Στην επιστολή του αυτή, ο κ. Κόκκινος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην «μακρά θητεία» του κ. Χρήστου Καβαλή «στην ηγεσία της Κοινότητας Καΐρου», που «σημαίνει ότι όχι μόνον εμπνέετε εμπιστοσύνη στον παροικιακό Ελληνισμό στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου αλλά και ότι επιδεικνύετε ένα αξιόλογο έργο, δυναμισμό και σφρίγος, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο για τα κοινά των παροίκων μας.

 

 

 

 

Θα θέλαμε να σάς διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε και συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειές σας να κρατήσετε ζωντανό και ενεργό τον ιστορικό αυτό Ελληνισμό στη φίλη χώρα, και ότι θα συνεχίσουμε και θα ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την καλή συνεργασία μεταξύ μας και για το καλό της ομογένειας».

 

 

 

 

Εύχομαι σε όλους σας, υγεία και δύναμη, τόσο σε εσάς όσο και στην ομογένεια του Καΐρου», καταλήγει ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Κόκκινος.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης