Συλλυπητήρια από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι, για το φρικτό θάνατο 20 Αιγυπτίων στη Λιβύη


Τα πιο θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του ελληνικού λαού καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης, μετέφερε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι, σε χθεσινή τηλεφωνική τους επικοινωνία.

 

Το γεγονός αναφέρουν σήμερα ειδησεογραφικά ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά και μέσα ενημέρωσης στην Αίγυπτο.

 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Σίσι, την κυβέρνηση και το λαό της Αιγύπτου, για το θάνατο των αθώων Αιγύπτιων πολιτών, που έπεσαν θύματα μιας ωμής τρομοκρατικής πράξης στη Λιβύη.

 

Επίσης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε την έντονη καταδίκη για αυτή την άδικη τρομοκρατική πράξη και τόνισε την αλληλεγγύη της Ελλάδας προς την Αίγυπτο εναντίον της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα κατανοεί τις συνθήκες που διανύει η Αίγυπτος στην παρούσα φάση, λαμβάνοντας υπόψη τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, την γεωγραφική εγγύτητα με τη Μέση Ανατολή, καθώς και τη μεσογειακή διάσταση στις σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης