Συναντήσεις του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής με τους ομολόγους του Ιορδανίας και Κουβέιτ και αξιωματούχους Αιγύπτου και Ομάν στη Γενεύη


 

 

 

 

 

Επαφές με τους ομολόγους του της Ιορδανίας και του Κουβέϊτ, αλλά και με κοινοβουλευτικούς αξιωματούχους του Ομάν και της Αιγύπτου είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, στο περιθώριο των εργασιών της 138ης Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 28 Μαρτίου στη Γενεύη.

 

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Βουλής, ο κ. Συλλούρης είχε μεταξύ άλλων επαφών του, συνάντηση με τον Ιορδανό ομόλογό του Atif Altarawneh.

 

 

 

«Στη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή πολιτική σκηνή και ιδιαίτερα για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στα ζητήματα των προσφύγων και της ασφάλειας», προστίθεται.

 

 

 

Ο κ. Συλλούρης είχε επίσης «κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης του Κουβέιτ Marzouq Ali M. Al-Ghanim και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής του Ομάν Mohammed Al-Ghassani, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσης της συνεργασίας των Κοινοβουλίων Κύπρου, Κουβέιτ και Ομάν, ιδιαίτερα στα πλαίσια της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης».

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε, τέλος, συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπροσωπίας του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου στη Διακοινοβουλευτική Ένωση Karim Darwish, με τον οποίο ανταλλάγηκαν απόψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Σωμάτων, στη βάση κοινών στόχων και επιδιώξεων.

 

 

 

Στις συναντήσεις παρέστησαν οι βουλευτές, μέλη της αντιπροσωπίας Σκεύη Κούτρα – Κουκουμά, Μαρίνος Μουσιούττας και Άννα Θεολόγου, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης