Στο Λίβανο για επαφές σε σχέση με προσφυγικό ο Κύπριος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης


 

 

 

 

 

Ο Κύπριος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, βρίσκεται από τις 4 Απριλίου στο Λίβανο, όπου θα συναντηθεί με Λιβανέζους αξιωματούχους και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Nabih Berri, τον Πρωθυπουργό Saad Hariri, τον Υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Pierre Bou Assi και τον Υπουργό εκτοπισμένων Mouin Merhebi.

 

 

 

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, αναμένεται να συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Λιβάνου, καθώς και η ανθρωπιστική κατάσταση στο Λίβανο και την περιοχή.

 

 

 

Ο Κύπριος Επίτροπος θα συζητήσει επίσης τρόπους για να βοηθήσει τον Λίβανο να συνεχίσει να αντιμετωπίζει την κρίση σε σχέση με τους Σύρους πρόσφυγες και πώς θα στηρίξει περαιτέρω τις κοινότητες υποδοχής.

 

 

 

Ο κ. Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει επίσης ομιλία σε συνέδριο με τίτλο «η πολυμορφία στην ενότητα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των χριστιανών και των μουσουλμάνων στη Μέση Ανατολή: μια διάσκεψη για τον κοινοβουλευτικό διάλογο» που διεξάγεται στο Κοινοβούλιο του Λιβάνου.

 

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης