Θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο ΣΕΑΑΣ Αλ. Καζαμία, και Ν. Πολίτη, Στ. Αργυρίου, από τον Γ. Δ/ντή Γ. Γραμματείας Αποδήμων Μ. Κόκκινο (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα έγινε στην Αθήνα, στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, η συνάντηση του Γενικού Δ/ντή της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινου με τον Πρόεδρο του ιστορικού Συλλόγου Ελλήνων αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρο Καζαμία, ο οποίος συνοδευόταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο του ΣΕΑΑΣ κ. Στέφανο Αργυρίου και το ιστορικό στέλεχος του Σωματείου και Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη.

 

 

 

Οι καϊρινοί Αμπετειανοί με επικεφαλής τον κ. Καζαμία ενημέρωσαν τον κ. Κόκκινο για τις δράσεις του ΣΕΑΑΣ, ακούγοντας με μεγάλη ικανοποίηση ότι και εκείνος κατά ένα μέρος την καταγωγή του από την Αίγυπτο, από τους παπούδες του.

 

 

 

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΑΣ προσκάλεσαν τον κ. Κόκκινο πολύ σύντομα να επισκεφθεί τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, ενώ και εκείνος τόνισε ότι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

 

 

 

«Είμαστε όλοι Έλληνες στην ψυχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκινος, τονίζοντας προς τους συνομιλητές του τη συγκίνηση από τα συναισθήματα που τον διακατέχουν όταν φέρνει στο νου του τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, ο οποίος μεγαλούργησε πολλά χρόνια στη Χώρα του Νείλου.

 

 

 

«Εσείς υπηρετείτε τα καλά του Ελληνισμού και τα διαδίδετε και για το καλό των επόμενων γεννεών», κατέληξε ο κ. Κόκκινος.

 

 

 

Ακούστε την πλήρη δήλωση που έκανε ο κ. Κόκκινος στην κάμερα του «ΠΥΡΑΜΙΣ»:

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης