Θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο ΣΕΑΑΣ Αλ. Καζαμία, και Ν. Πολίτη, Στ. Αργυρίου, από τον Γ. Δ/ντή Γ. Γραμματείας Αποδήμων Μ. Κόκκινο (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα έγινε στην Αθήνα, στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, η συνάντηση του Γενικού Δ/ντή της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινου με τον Πρόεδρο του ιστορικού Συλλόγου Ελλήνων αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρο Καζαμία, ο οποίος συνοδευόταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο του ΣΕΑΑΣ κ. Στέφανο Αργυρίου και το ιστορικό στέλεχος του Σωματείου και Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη.

 

 

 

Οι καϊρινοί Αμπετειανοί με επικεφαλής τον κ. Καζαμία ενημέρωσαν τον κ. Κόκκινο για τις δράσεις του ΣΕΑΑΣ, ακούγοντας με μεγάλη ικανοποίηση ότι και εκείνος κατά ένα μέρος την καταγωγή του από την Αίγυπτο, από τους παπούδες του.

 

 

 

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΑΣ προσκάλεσαν τον κ. Κόκκινο πολύ σύντομα να επισκεφθεί τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, ενώ και εκείνος τόνισε ότι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

 

 

 

«Είμαστε όλοι Έλληνες στην ψυχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκινος, τονίζοντας προς τους συνομιλητές του τη συγκίνηση από τα συναισθήματα που τον διακατέχουν όταν φέρνει στο νου του τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, ο οποίος μεγαλούργησε πολλά χρόνια στη Χώρα του Νείλου.

 

 

 

«Εσείς υπηρετείτε τα καλά του Ελληνισμού και τα διαδίδετε και για το καλό των επόμενων γεννεών», κατέληξε ο κ. Κόκκινος.

 

 

 

Ακούστε την πλήρη δήλωση που έκανε ο κ. Κόκκινος στην κάμερα του «ΠΥΡΑΜΙΣ»:

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης