Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη έχει τη Δευτέρα ο ΕΝΟΑ Αθήνας για το πρόβλημα της στέγης του


 

 

 

 

Εντείνουν τις προσπάθειές τους οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών της Αθήνας για να βρουν μία λύση στο πρόβλημα της στέγης του ιστορικού αθλητικού σωματείου.

 

 

Έτσι, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΕΝΟΑ κ. Ρότζερ Γκαττ και μέλη του προεδρείου θα περάσουν το κατώφλι του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου θα συναντήσουν τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

 

 

Όπως είναι γνωστό, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης είναι εκείνος που διαχειρίζεται όλο το θέμα της αξιοποίησης του Ελληνικού.

 

 

Είναι λοιπόν ένας από τους σημαντικούς Υπουργούς της κυβέρνησης που πρέπει να ενημερωθεί γιοα το όλο πρόβλημα που προέκυψε με την έξωση του ΕΝΟΑ από τις γνωστές σε όλο τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό εγκαταστάσεις του.

 

 

Οι υπεύθυνοι του ΕΝΟΑ ελπίζουν έτσι ώστε ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης να τείνει ευήκοον ους στο πρόβλημά τους, και να μάθει και για τις μεγάλες διακρίσεις του ΕΝΟΑ και ως εκ τούτου τη μεγάλη ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της στέγης του.

 

 

Όλος ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός εύχεται να βρεθεί τελικά μία λύση στο θέμα αυτό.

 

 

Οι σκέψεις όλων στη συνάντηση Γεωργιάδη – Γκαττ και των υπολοίπων μελών του ΕΝΟΑ, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, στην Αθήνα.     

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης