Η πολύ θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στους τελειόφοιτους μαθητές της Αμπετείου Σχολής, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου


 

 

 

 

Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες των τελειόφοιτων μαθητών της Αμπετείου Σχολής κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο, ήταν η συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού της Μεγαλονήσου κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

 

 

 

Οι μαθητές προσέφεραν στον Υπουργό ένα αναμνηστικό δίσκο με την ίδρυση της Σχολής που ήταν το έτος 1860.

 

 

 

Όπως έγραψε και σχετικό δελτίο τύπου που εξεδόθη από το εν λόγω Υπουργείο και παρουσιάστηκε από πολλά κυπριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, «η εν λόγω επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου σε θέματα αποδήμων της διασποράς.

 

 

 

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στην Κύπρο και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους συναντήθηκαν με τον Προεδρικό Επίτροπο, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τον Πρόεδρο της Βουλής ενώ επισκέφτηκαν μουσεία, μνημεία και αξιοθέατα της Κύπρου. Οι μαθητές παρευρέθηκαν στο Α’ Λύκειο Πάφου όπου τους υποδέχτηκε ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Πάφου και ο Διευθυντής του σχολείου και συζήτησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργασίας των δυο σχολείων».

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης