Τη πρώτη συνεργασία της με ομογενειακό μέσο κάνει η Διαδικτυακή Τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το «ΠΥΡΑΜΙΣ» (BINTEO)


 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ:

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 

 

 

 

 

 

Άνοιγμα στην τηλεοπτική ενημέρωση για πρώτη φορά σε ένα ομογενειακό ηλεκτρονικό μέσο μαζικής ενημέρωσης αλλά και των Αιγυπτιωτών και όσων Ελλήνων που ζούνε στις χώρες του αραβικού κόλπου, κάνει με τη συνεργασία που ξεκίνησε από σήμερα η Διαδικτυακή Τηλεόραση του Ευρωπαϊκή Κοινοβουλίου, με την ενημερωτική ιστοσελίδα «ΠΥΡΑΜΙΣ News», που απευθύνεται κυρίως στους Έλληνες που ζούνε σε αραβόφωνες χώρες.

 

 

 

 

Για τη νέα αυτή συνεργασία μίλησε από το Στρασβούργο της Γαλλίας, από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του νευραλγικού αυτού τομέα κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος τόνισε ότι μέσα από την διαδικτυακή αυτή τηλεόραση ενημερώνονται μηνιαίως 8 εκατομμύρια πολίτες, καλωσορίζοντας και τους Έλληνες των αραβικών κρατών, επισημαίνοντας ότι το ναό της Δημοκρατίας της Ευρώπης ενδιαφέρουν οι πολίτες, είτε εντός είτε και εκτός των ευρωπαϊκών τειχών.

 

 

 

 

Ο κ. Κασιμάτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας, μέσα από την οποία μπορούν να διοχετευτούν 5.000 παραγωγές μέσα από την ομογενειακή ιστοσελίδα, που αφορούν στη δομή και το έργο που επιτελούν τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Ευρωβουλευτές, καλύπτοντας επίσης μεγάλα ευρωπαϊκά γεγονότα.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει ξεκινήσει ανάλογες συνεργασίες με 300 μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και μεγάλα κανάλια, καθώς επίσης υπάρχουν 30 μέσα στην Ελλάδα και αρκετά ακόμη στην Κύπρο.

 

 

 

 

Ανάλογη συνεργασία υπέγραψε, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 με τη Διαδικτυακή Τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης