Μπεζέδες ή Μαρέγκες: η συνταγή της εβδομάδας


 

Αναστασία Καδρέβη

 

Λιώνουν στο στόμα! Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως βάση για να φτιάξεις υπέροχη pavlova

 

Υλικά:

 

5 ασπράδια αυγών

 

1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη

 

⅓ φλυτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη

 

1 βανίλια

 

Οδηγίες παρασκευής

 

Σ’ ένα γυάλινο μπωλ βάζουμε τα ασπράδια των αυγών και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνουν μαρέγκα

 

Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη ενώ συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ

 

Προσθέτουμε τη βανίλια και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε απαλά με το κουτάλι ή με σύρμα

 

Σ’ ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα. Παίρνουμε μίγμα με το κουτάλι της σούπας και αραδιάζουμε τις μαρέγκες μας στο ταψί

 

Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 90° C για 80’ έως 90’

 

Αφού ψηθούν αφαιρούμε τις μαρέγκες μας με προσοχή γιατί σπάνε εύκολα

 

Τις τοποθετούμε σε πιατέλα για να τις σερβίρουμε

 

Μικρά Μυστικά

 

Για να φτιάξουμε τους μπεζέδες σε μικρότερο μέγεθος χρησιμοποιούμε κουταλάκι του γλυκού

 

https://sentoukitisgiagias.club/

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης