Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τηλεπικοινωνιών Γ. Φλωρεντή, εορτάστηκαν τα 85 χρόνια του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων


 

 

 

 

Λαμπρές ήταν οι πρώτες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, σηματοδοτώντας τη συμπλήρωση 85 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 

 

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποίησε Αρτοκλασία στον Άγιο Αθανάσιο – Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στα πλαίσια του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του.

 

 

 

Της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος , Έξαρχος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα.

 

 

 

Η Αρτοκλασία τελέστηκε υπέρ υγείας του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων ανεξαιρέτως των μελών του Συνδέσμου μας.

 

 

 

Μάλιστα, ήταν ευτυχής συγκυρία ότι η εκδήλωση του ΣΑΕ συνέπεσε με την Ημέρα των Σεπτών Ονομαστηρίων του Μακαριότατου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β’, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη περισσότερο χαρμόσυνο και πανηγυρικό το κλίμα κατά τη θρησκευτική εκδήλωση.

 

 

 

Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γιώργος Φλωρεντής, ο πρώτος τη τάξει των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Σπύρος Καμαλάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φίλιππος Κοσσένας, ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΕ κ. Χρήστος Χριστοφίδης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γιώργος Μαρκουλής, Δημήτρης Δημητρίου και Μαρία Μιχαηλίδου.

 

 

 

Επίσης, το τιμητικό παρών έδωσαν οι Πρόεδροι Αιγυπτιώτικων Συλλόγων κ.κ. Τούλα Χαρίτου – Πεκλάρη, Στέφανος Χατζηχαραλάμπους και Αρχιμήδης Κυριακίδης.

 

 

 

Την ακολουθία παρακολούθησαν πολλά μέλη του Συνδέσμου αλλά και πολλοί Αιγυπτιώτες.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης