Τα φώτα των αιγυπτιακών ΜΜΕ προσελκύουν οι Έλληνες Υπουργοί, Έλενα Κουντουρά και Πάνος Σκουρλέτης


 

 

 

 

Την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Αίγυπτο και τις προοπτικές της διμερούς συνεργασίας στον τουρισμό παρουσίασε η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Έλενα Κουντουρά, σε δημοσιογράφους των αιγυπτιακών ΜΜΕ που επισκέφθηκαν την Αθήνα.

 

 

 

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης αποστολής, που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και η οποία εντάσσεται στο γενικότερο κεντρικό σχεδιασμό για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Αιγύπτου.

 

 

 

 

Η Υπουργός αναφέρθηκε διεξοδικά στις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, που απορρέουν από τη συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό που υπέγραψε με τον ομόλογό της, στο Κάιρο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

 

 

 

Επίκειται και η διοργάνωση του Ελληνο-αιγυπτιακού φόρουμ για τον τουρισμό, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κάιρο μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανόν στα τέλη Μαΐου.

 

 

 

 

 

Συνάντηση

και του Έλληνα Υπουργού Περιβάλλοντος

Π. Σκουρλέτη

με Αιγύπτιους δημοσιογράφους

 

Τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης στα θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας, αλλά και τις προοπτικές της διμερούς συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα παρουσίασε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, σε δημοσιογράφους αιγυπτιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που επισκέφθηκαν την Αθήνα.

 

 

 

 

 

panos skourletis

 

 

 

 

 

Ο Υπουργός εστίασε στις αμοιβαίες αντιλήψεις και απόψεις, δίνοντας έμφαση στις κοινές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας. Αναφέρθηκε ειδικότερα στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της Ελλάδας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στις δυνατότητες μεταφοράς αυτής της γνώσης στην αιγυπτιακή πλευρά.

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης