Ένα εκπληκτικό ταξίδι στο χρόνο, στις Μπουάτ της Πλάκας της δεκαετίας του 1960, από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων


 

 

 

 

 

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων στην Αθήνα, κάνανε έναν περίπατο στις Μπουάτ της Πλάκας της δεκαετίας του 1960 για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι την ιστορία τους. Ξεκινώντας από την πρώτη μπουάτ «Τιπούκειτος» που άνοιξε στην οδό Νικοδήμου το 1961, όπου πρωτοτραγούδησαν η Πόπη Αστεριάδη, ο Λάκης Παππάς, ο Νότης Μαυρούδης, ο Λίνος Κόκκοτος και πολλοί άλλοι γνωστοί, ο Πάνος Κατέρης εμπνευστής και οργανωτής της βραδιάς μας ξενάγησε στις πολυάριθμες μπουάτ της εποχής.

 

 

 

Οι συντελεστές τις εξαιρετικής βραδιάς Ράνια Μπρουσιανού & Δημήτρης Δημητρίου στο τραγούδι, Τάκης Σφακιανόπουλος & Κώστας Πολίτης στη μουσική και Πάνος Κατέρης στις παρλάτες και τις μιμήσεις με μοναδικές ερμηνείες και εκτελέσεις αξέχαστων τραγουδιών, κατάφεραν να συγκινήσουν και να διασκεδάσουν το πολυπληθές ακροατήριο. Τραγούδησε όλος μαζί ο κόσμος και η καλύτερη ανταμοιβή των συντελεστών ήταν το θερμό χειροκρότημα και η γενική απαίτηση για πολλά μπιζαρίσματα…..

 

 

 

 

Τιμητική η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ενημέρωσης, Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών κ. Γιώργου Φλωρεντή, του Προέδρου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη και του Επίτιμου Προέδρου του ΣΑΕ κ. Φίλιππου Κοσσένα και άλλων επισήμων. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης