ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τέσσερις ήδη οι αγιοβασιλόπιτες που προγραμματίζει η Καϊρινή παροικία για το 2020 – Διαβάστε πότε θα κοπούν

 

 

 

Άρχισαν ήδη οι ανακοινώσεις για τις πατροπαράδοτες αγιοβασιλόπιτες που πρόκειται να κόψουν τα παροικιακά σωματεία για το νέο έτος 2020.

 

 

Έτσι, στις 6 Ιανουαρίου, κατά την Ημέρα των Θεοφανείων, όπως πάντα, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου, το ομορφότερο «ελληνικό μπαλκόνι» στον Νείλο.

 

 

Στις 12 Ιανουαρίου, θα ακολουθήσει η μεγάλη ετήσια εορτή του Ορθόδοξου Πνευματικού Πατριαρχικού Κέντρου, όπου το ιστορικό σωματείο της Σούμπρας θα κόψει την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα και ο Αη Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους.

 

 

Στις 19 Ιανουαρίου θα είναι η σειρά του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου που θα υποδεχτεί την παροικία για το κόψιμο της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, με μία μεγάλη ελληνική βραδιά, που θα προσφέρει προς τα μέλη, τους φίλους του και όλη την παροικία καθώς και όλους τους Έλληνες και Κυπρίους που βρίσκονται στο Κάιρο.

 

 

Τέλος, στις 31 Ιανουαρίου, και πάλι στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2020.

 

 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2020 για όλη την παροικία, τον Αιγυπτιώτη και όλον τον Απόδημο Ελληνισμό!

 

 

Χρόνια πολλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *