Τέταρτος τερματικός σταθμός θα κατασκευαστεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου


 

 

 

 

Δέκα ακριβώς χρόνια μετά τη δημιουργία του τρίτου τερματικού σταθμού (από όπου μάλιστα εξυπηρετούνται οι αεροπορικές συνδέσεις με την Λευκωσία και την Αθήνα, καθώς και όλες οι πτήσεις του εθνικού αιγυπτιακού αερομεταφορέα Egyptair), η αιγυπτιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα τέταρτο τερματικό σταθμό στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη δυναμικότητά του και καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου.

 

 

Το γεγονός της έναρξης κατασκευής του τέταρτου τέρμιναλ – τερματικού σταθμού ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Καΐρου.

 

 

Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση τονίζει ότι θα προχωρήσει στο έργο αυτό για να αποσυμφορήσει την κυκλοφορία στους τρεις υπάρχοντες τερματικούς σταθμούς.

 

 

«Το σχέδιο για τη δημιουργία του νέου τερματικού σταθμού αποτελεί μέρος μιας σειράς αναπτυξιακών έργων που εκτελούνται στο αεροδρόμιο», τόνισε στον αιγυπτιακό τύπο ο Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας Άχμεντ Φάουζι. Στα πλαίσια των έργων αυτών, θα αναβαθμιστεί ο πρώτος τερματικός σταθμός καθώς και το σύστημα διαχείρισης αποσκευών του αεροδρομίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης