Τις διαδικασίες επιτάχυνσης της ένταξης του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου στον ΕΟΠΥΥ, συζήτησαν ο ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ και ο Πρόεδρος ΕΚΚ Χρ. Καβαλής


 

 

 

Tα θέματα σχετικά με την Παιδεία της Αιγυπτιώτικης Ομογένειας, όπως και τις διαδικασίες επιτάχυνσής της ένταξης του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου στον ΕΟΠΥΥ, όπως έχει ήδη ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, συζήτησε στην Αθήνα ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ, με τον Πρόεδρο με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή.

 

 

Αυτό ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών από την Αθήνα.

 

 

Να σημειωθεί ότι ήταν καθοριστική – ήδη από πέρυσι – η συμβολή του Υφυπουργού Εξωτερικών στο κορυφαίο αυτό ζήτημα για την ελληνική παροικία, και το οποίο θα συμβάλλει στη μεγάλη στήριξη των Αιγυπτιωτών για να λαμβάνουν τη νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική φροντίδα από το ιστορικό νοσηλευτικό ίδρυμα των Ελλήνων του Καΐρου.

 

 

Άλλη μία φορά αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Τέρενς Κουΐκ, που κατάφερε να εισακούσει τόσο άμεσα τα αιτήματα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, στην οποία τώρα απομένει να ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να εφαρμοστεί και στην πράξη η απόφαση που έχει ψηφιστεί και από την Ελληνική Βουλή.

 

 

 

 

Φωτο: ΥΠΕΞ

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης