Οι Αιγυπτιώτες της Αθήνας αψήφησαν το κρύο και εόρτασαν λαμπρά τα Θεοφάνεια, στις εγκαταστάσεις του ΕΝΟΑ, στον Άγιο Κοσμά


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος γιορτάστηκαν στις Εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, στον Άγιο Κοσμά, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τα Θεοφάνεια, με τον αγιασμό των νερών και την κατάδυση του Σταυρού στη θάλασσα.

 

 

Παρόλο το τσουχτερό κρύο, τη θρησκευτική αυτή τελετή και το κόψιμο της πατροπαράδοτης «πίττας», παρακολούθησαν πολλά Μέλη και Φίλοι του Ομίλου.

 

 

Η κατάδυση του Σταυρού στη θάλασσα, έγινε όπως συνηθίζεται, στη προβλήτα, με αρκετά δυνατό αέρα και εξαιρετική ηλιοφάνεια.

 

 

Τον Σταυρό ανέσυραν νεαροί αθλούμενοι του Ομίλου, που αψήφησαν τη χαμηλή θερμοκρασία του νερού και του περιβάλλοντος, συνεχίζοντας την παράδοση, με πρώτο τον αθλητή του τμήματος καγιάκ Ιάσωνα Γαβαλά.

 

 

Στη συνέχεια, στην Αίθουσα του Εντευκτηρίου, η γιορτή συνεχίστηκε με τις ευχές του ιερωμένου, εκπροσώπου της εκκλησίας, τον λόγο δε έλαβαν με την σειρά, ο Πρόεδρος του ΕΝΟΑ κ. Ρότζερ Γκαττ και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, που απευθυνόμενοι στην Υφυπουργό Υγείας κα Παπακώστα, στα Μέλη, στους Αθλητές  και τους Επισκέπτες, ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο, επιτυχίες στους Αθλητές, αλληλεγγύη και ανοχή!

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα, ο Πρόξενος της Πρεσβείας της Αιγύπτου κ. Abd El Latif El Layah, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, η Αντιδήμαρχος Κάσου κα Μαίρη Μαρίμα, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλας Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου κ. Μιχάλης Μπίσκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής (Αθήνας) κ. Νικόλας Βαδής, ο Πρόεδρος «ΑΣΑΕ» κ. Απόστολος Τζιτζάς, ο Πρόεδρος Δ.Σ. «Ε.Π. Προσκόπων Αποδήμων Αιγύπτου» κ.  Αναστ. Παντελίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κα Βίλλυ Πολίτου, ο Ά Αντιπρόεδρος Σαλβαγείου Εμπορικής και Επαγγελματικής Σχολής Αλεξανδρείας κ. Χρήστος Χριστοφίδης, η Α” Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ισμαηλιωτών κα Λίτσα Πάχου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας «Κωπηλασίας» κ. Ιωάννης Καρράς και άλλοι επίσημοι.

 

 

 

fota athina 2015 02

 

 

 

 

fota athina 2015 03

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης