Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Δ.Ε. της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου στη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη


Ένα θερμό καλωσόρισμα επεφύλαξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της ΕΚΚ προς τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη, που επισκέφθηκε επίσημα τα Γραφεία του Οργανισμού της «Μητέρας των εν Καΐρω Σωματείων», στην οδό Εμάντ Ελ Ντιν, στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

 

Την Γενική Πρόξενο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Καβαλής και η Διευθύντρια των Γραφείων της ΕΚΚ κα Ιωάννα Καρδάση, ενώ, εισερχόμενη στην αίθουσα της Κοινοτικής Επιτροπής χαιρέτησε όλους ανεξαιρέτως τους Κοινοτικούς Επιτρόπους καθώς και τους υπαλλήλους που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής.

 

Και καθώς είναι γεγονός ότι και τα Γραφεία του Ελληνικού Προξενείου απέχουν μόλις εκατό μέτρα από τα Γραφεία της Κοινότητας, η Γενική Πρόξενος πήρε αφορμή από την γειτνίαση αυτή και τόνισε ότι «η εγγύτητα Προξενείου και ΕΚΚ δεν είναι μόνο χωροταξική αλλά και ουσιαστική», επισημαίνοντας ότι όλο το προσωπικό του Προξενείου είναι στην απόλυτη διάθεση της ΕΚΚ και της παροικίας για να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου ζητηθούν.

 

«Σκοπός μου είναι να εργαστώ για τη διασφάλιση του Ελληνισμού στο Κάιρο και στην περιοχή αρμοδιότητάς μου» ανέφερε η κα Κομίνη και ευχαρίστησε την ΕΚΚ για την εμπιστοσύνη με την οποία τιμά εκείνη και το Προξενείο.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Καβαλής ευχαρίστησε θερμά το Προξενείο και τη Γενική Πρόξενο προσωπικά για ό,τι κάνει για την Κοινότητα και την παροικία και υποσχέθηκε να είναι και η ΕΚΚ συμπαραστάτης στο έργο των προξενικών μας αρχών.

 

Τέλος, η κα Κομίνη συνεχάρη την Κοινοτική Επιτροπή για το πολυσχιδές έργο της και κυρίως για τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει κάθε ενέργειά της.

 

Να σημειωθεί ότι παρόντες στην υποδοχή και τη συνεδρίαση της Κοινοτικής Επιτροπής ήταν και τα Μέλη της Επιτροπής για τη σύνταξη του νέου Κώδικα Ηθικής Δεοντολογίας της ΕΚΚ.

 

Ο εκάστοτε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο είναι και Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.  

 

 

 

 

proxenos ekk 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

proxenos ekk 03

 

 

 

 

 

 

 

 

proxenos ekk 05

 

 

 

 

proxenos ekk 06

 

 

 

 

proxenos ekk 07

 

 

 

 

 

proxenos ekk 08

 

 

 

 

proxenos ekk 09

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης