Τί απαντά η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου για την επιστολή του Αντώνη Καζαμία, περί οικονομικού ελέγχου της ΕΚΚ


 

 

 

 

 

Στο θέμα της επιστολής του Αντώνη Καζαμία, περί του θέματος του οικονομικού ελέγχου της ΕΚΚ, που δημοσίευσε το «ΠΥΡΑΜΙΣ» σε χθεσινή του ανάρτηση, λάβαμε από τη Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΚΚ την παρακάτω απάντηση, την οποία και δημοσιεύουμε:

 

 

 

 

 

Η Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (ΕΚΚ) έχοντας καθιερώσει θεσμικά όργανα να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις όπως του κ. Αντώνη Καζαμία, θα απαντήσει σε όλους τους ισχυρισμούς τα υπονοούμενα και τα ασύστολα ψεύδη του, αφού ολοκληρωθούν οι θεσμικές διεργασίες που προβλέπει το καταστατικό μας οι κανονισμοί και οι κώδικες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

 

 

Μέχρι τότε ας αντιληφθεί ο συντάκτης του κειμένου που λάβαμε, ότι η ΕΚΚ λειτουργούσε πριν και μετά τον έλεγχο που έγινε από το Αιγυπτιακό Υπουργείο, ομαλά και κανονικά.

 

 

 

 

Όπως επίσης και πως η ΕΚΚ αναφέρεται πρωτίστως στο σώμα των μελών της, κατόπιν στις Ελληνικές Αρχές και φυσικά εποπτεύεται από τις Αιγυπτιακές αρχές για 113 συνεχόμενα έτη χωρίς καμία ενόχληση ή διαταραχή, και έτσι θα συνεχίσει.

 

 

 

 

Η Διαχειριστική Επιτροπή

της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης