Τί δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου Χρ. Καβαλής για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας


 

 

 

 

 

Θα πρέπει να χαρακτηριστούν οι πιο περίεργες εκλογές που πέρασε η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας τα τελευταία 20χρόνια!

 

 

 

 

Μία πολύ καλή λογοδοσία με πολλές καινοτομίες και μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση του Προέδρου της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, που δεν απέσπασε κανένα επικριτικό σχόλιο ούτε και καμιά παρατήρηση σε οποιοδήποτε θέμα οικονομικό ή διαχειριστικό…

 

 

 

 

Αντίθετα, το μήνυμα που δόθηκε από το σώμα ήταν μια γενικευμένη ευαρέσκεια για το έργο της Κοινοτικής Επιτροπής, επιβεβαιωμένη με πολλά και ζωντανά χειροκροτήματα.

 

 

 

 

Ακριβώς αντίθετη άποψη είχε η κάλπη που για λιγοστούς βέβαια ψήφους τα δύο εξερχόμενα και επανεκλέξιμα πρόσωπα της Κοινοτικής Επιτροπής Αλεξανδρείας, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Νικόλας Κατσιμπρής κατατάχθηκαν στις αμέσως επόμενες δύο θέσεις μετά τους τρεις επιτυχόντες!

 

 

 

 

Ήταν σα να υπήρχε ένα διαφορετικό σώμα στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και ένα διαφορετικό στην κάλπη…

 

 

 

 

Το γεγονός βέβαια είναι άκρως σεβαστό καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη και πλήρως διάφανη.

 

 

 

 

Αρχίζει λοιπόν μια νέα περίοδος για την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, στην οποία απαιτείται σύνεση και ηρεμία, καθώς τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι επιτυχόντες υποψήφιοι είναι της τάξεως του 60% και οι εξερχόμενοι αμέσως επόμενοι 40%! Σε ένα εκλογικό σώμα 180 ατόμων, η διαφορά αυτή του 20% είναι μόλις 30 με 40 άτομα. 

 

 

 

 

Ευελπιστούμε λοιπόν και ευχόμαστε να μην είναι διχαστικό το αποτέλεσμα της κάλπης, να ξεχαστούν οι οξύνσεις της προεκλογικής περιόδου και να βρεθούν οι σωστές λύσεις για το μέλλον.

 

 

 

 

Θεωρώ απώλεια για την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας την μη επιτυχία του κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, όπως επίσης θα θεωρούσα απώλεια για την ΕΚΑ την μη επιτυχία του κ. Ι. Σιώκα, γιατί όπως είπα και πριν από τις εκλογές δημόσια, οι Ελληνικές Κοινότητες, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν, χρειάζονται τους Άριστους!

 

 

 

 

Εύχομαι τα καλύτερα για την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας!

 

 

 

 

 

Χρήστος Καβαλής

Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου   

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία είναι αρχείου, από παλαιότερη επίσκεψη του Προέδρου της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ηλιούπολης Καΐρου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης