Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την παροικία της τέως Γ. Γραμματέως της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Άρτεμης Γεροντάκη – Ταμβάκη


 

 

 

 

 

 

 

Πάντοτε η ώρα του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη… Ειδικά όταν μετά από έξι (6) χρόνια, που υπηρέτησα με αγάπη, αφοσίωση και σεβασμό την Πρεσβυγενή Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, τόσο από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, όσο και από τη θέση της Προϊσταμένης της Εφορείας του Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ».

 

 

 

 

 

Οι τελευταίες εξελίξεις, τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της ΕΚΑ της 23ης Απριλίου 2017, και κυρίως η μη εκλογή του άξιου και αγαπητού Προέδρου Γιάννη Παπαδόπουλου, δε μού επιτρέπουν να συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Κοινοτική Επιτροπή.

 

 

 

 

 

Η στάση, οι θέσεις και η πολιτεία του καθενός μας  είναι γνωστές στους παροικούντες την ελληνική Αλεξάνδρεια.

 

 

 

 

 

 

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η απόφαση της παραίτησής μου ήταν πολύ δύσκολη. Όμως δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

 

 

 

 

 

 

Αποχωρώντας, θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω την αγάπη μου, τις πιο θερμές μου ευχαριστίες και την εκτίμησή μου στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΚΑ κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, στους συναδέλφους μου Κοινοτικούς  Επιτρόπους, στους εργαζόμενους στην ΕΚΑ, στους τροφίμους του Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ», με τους οποίους μάς συνδέουν πάρα πολλά, και βεβαίως στην παροικία μας, που μέ στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στο έργο μου.

 

 

 

 

 

Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν.

 

 

 

 

 

Με αγάπη σε όλους

 

 

 

 

 

 

Άρτεμις Γεροντάκη-Ταμβάκη

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την παροικία της τέως Γ. Γραμματέως της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Άρτεμης Γεροντάκη – Ταμβάκη”

  1. Υπατιδης Κωστας says:

    178 άτομα δε μπορούν να τα βρουν, βάζοντας νερό στο κρασί τους, για χάρη έστω της Ελληνικής παροικίας της Αίγυπτο… Γιατί άραγε;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης