Το ευχέλαιο, που διοργάνωσε η «Μαρία η Αιγυπτία» στο Γηροκομείο Καΐρου, ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος


Το ιερό ευχέλαιο της Μ. Τετάρτης παρακολούθησαν με κατάνυξη σε όλους τους ναούς του Καΐρου οι Αιγυπτιώτες πάροικοι.

 

 

efxeleo 03

 

 

Και σίγουρα, την πιο συγκινητική τέλεση του Μυστηρίου αυτού της Εκκλησίας μας, που γιατρεύει τις ψυχές και τα σώματα ημών, πραγματοποίησε ο ίδιος ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος μαζί με τους Αιγυπτιώτες γέροντες.

 

 

efxeleo 02

 

 

Δίπλα από την τιμημένη Αιγυπτιώτικη Τρίτη Ηλικία, που τώρα βρίσκει θαλπωρή στον ανακαινισμένο Οίκο Ευγηρίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, το τιμητικό παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου: ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ κ. Κήμης Φλεβοτομάς, ο Ταμίας της ΕΚΚ κ. Αντώνης Ιορδανίδης, η Επόπτρια Γραφείων κα Στέλλα Κυριάζη, ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Αντώνης Διαμαντίδης, ο Δ/ντής του Ελληνικού Νοσοκομείου Καιρου και άλλοι επίσημοι.

 

 

efxeleo 04

 

 

Τη διοργάνωση του όλου μυστηρίου επιμελήθηκε το ιστορικό Σωματείο «Μαρία η Αιγυπτία, όπου η Πρόεδρός του κα Στέλλα Κυριάζη, μαζί με τα Μέλη του ΔΣ κ.κ. Λοΐζου και Αυγερινού, παρέδωσαν πασχαλινά δώρα στους γέροντες.

 

 

efxeleo 05

 

 

 

 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΪΡΟΥ

 

 

efxeleo 06

 

 

Το ιερό ευχέλαιο τελέστηκε σε όλες τις εκκλησίες του Καΐρου.

 

 

efxeleo 07

 

 

Στο ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της πόλης, το μυστήριο παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, η Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Σούλα Σκουφαρίδου, ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέφανος Αργυρίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής Βίλλυ Πολίτου και πολύς κόσμος.   

 

 

efxeleo 08

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης