Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου επισκέφθηκε ένας από τους θρύλους του τραγουδιού, ο διάσημος Αιγύπτιος τραγουδιστής Σαμίρ Εσκανταράνι (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

 

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αιγυπτιακού τραγουδιού, ο Σαμίρ Εσκανταράνι, κόσμησε με την παρουσία του το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου,  στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

 

 

 

 

 

Από την πρώτη στιγμή, τόν καλωσόρισε τόσο το Μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου και πρώην Πρόεδρος Μανούσος Δαμουλάκης καθώς και ο Διαχειριστής του εντευκτηρίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρος Καζαμίας.

 

 

 

 

Τόν ξενάγησαν και τού μετέφεραν  τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου κ. Νικόλα Βαδή.

 

 

 

 

Από την πλευρά του, ο μεγάλος Αιγύπτιος καλλιτέχνης έδωσε συγχαρητήρια στους υπευθύνους του Κέντρου για τις αλλαγές που ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες στην ανακαινισμένη «Πέργκολα» και για αυτό το ελληνικό «άρωμα» που πλέον κυριαρχεί σε ολόκληρο το «Σπίτι των Ελλήνων», στην περίφημη Πλατεία του Τααλάτ Χαρμπ.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος παρά το όνομά του («Εσκανταράνι»: Αλεξανδρινός) έχει γεννηθεί στο Κάιρο, έχει ζήσει ένα μεγάλο διάστημα στην Αθήνα, για δύο περίπου χρόνια όταν ήταν νέος καλλιτέχνης, θέλοντας να ηχογραφήσει τους δίσκους του που θεωρούνται μέχρι σήμερα μεγάλες επιτυχίες.

 

 

 

 

Μάλιστα, μάς εξέπλησσε ευχάριστα όταν μάς μίλησε λίγα ελληνικά, από εκείνα που έμαθε όταν ήταν στην Ελλάδα, μην κρύβοντας την μεγάλη του αγάπη για κάθε τι ελληνικό.

 

 

 

 

Ο μεγάλος Αιγύπτιος τραγουδιστής της εποχής που ο ίδιος μεσουρανούσε μαζί με την Νταλιντά και τον Ντέμη Ρούσσο, υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί και πάλι το εντευκτήριο του ιστορικού σωματείου.

 

 

 

 

 

 

 

dsc03292-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc03292

 

 

 

 

 

dsc03295

 

 

 

 

 

 

dsc03301

 

 

 

 

 

 

dsc03300

 

 

 

 

 

 

dsc03304

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc03303

 

 

 

 

 

 

 

dsc03293

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης