Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου συγχαίρει θερμά τον ΥΦΥΠΕΞ Τέρενς Κουΐκ, επί τη αναλήψει των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων


 

 

 

 

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την ανάληψη των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων απέστειλε προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.

 

 

Στην επιστολή του «Σπιτιού των Ελλήνων στο Κάιρο», του ιστορικού παροικιακού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, που υπογράφουν ο Πρόεδρος Νικόλας Βαδής και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Διαμαντίδης, ευχαριστούν τον κ. Τέρενς Κουΐκ για ό,τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι μέσα από τα νέα του αυξημένα καθήκοντα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα μπορέσει να συμβάλλει περισσότερο στην επίλυση των προβλημάτων που τυχόν αντιμετωπίζουν οι ανά τον κόσμο Έλληνες.

 

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου προς τον ΥΦΥΠΕΞ κ. Τέρενς Κουΐκ:

 

 

 

 

Εξοχώτατε κε Υπουργέ,

 

 

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σάς συγχαρούμε θερμά, εκ μέρους του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου και όλων των μελών του, εκφράζοντας πιστεύουμε και τα συναισθήματα όλου του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, για την ανάληψη των βουλευτικών σας καθηκόντων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

 

Το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου και για οποιαδήποτε άλλη γωνιά στον κόσμο «κτυπάει η καρδιά της ελληνικά», αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για όλους εμάς, ότι θα συνεχίσετε να είστε με όλες σας τις δυνάμεις στο πλευρό του κάθε Απόδημου Έλληνα, τείνοντας ευήκοον ους στα προβλήματα των ανά τον κόσμο Ελλήνων.

 

 

Από το Κάιρο, όπου κάποιες χιλιάδες Έλληνες συνεχίζουμε να κρατούμε «Θερμοπύλες», να είστε σίγουρος ότι πάντοτε θα είμαστε συμπαραστάτες στο έργο σας, όπως και Εσείς, και η Ελληνική Πολιτεία προσπαθεί να είναι στο πλευρό μας.

 

 

Να σάς ευχηθούμε καλό και εποικοδομητικό κοινοβουλευτικό έργο, κε Υπουργέ, με την σιγουριά ότι παρά το μικρό χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, θα καταφέρετε να προσθέσετε σημαντικές νέες πρωτοβουλίες για τον Απόδημο Ελληνισμό.

 

 

Και με καλό να σάς υποδεχτούμε σύντομα στο Κάιρο.

 

 

Με εξαιρετική εκτίμηση

 

 

Ο Γ. Γραμματέας                                            ο Πρόεδρος

ΑΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ                                    ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΔΗΣ    

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης