Ν. Βαδής, Διαχ. Δ/ντής Αμπετείου Σχολής: «Είμαστε πάντα δίπλα στους μαθητές μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

«Καλή αρχή και η νέα χρονιά να είναι αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική», ευχήθηκε ο Διαχειριστικός Δ/ντής της Αμπετείου Σχολής κ. Νικόλας Βαδής.

 

 

«Κοινή μας επιθυμία είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο», προσέθεσε.

 

 

 

 

 

 

Και συνέχισε:

 

 

«Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στους μαθητές που εισέρχονται για πρώτη φορά στο γυμνάσιο. Τους υποδεχόμαστε με χαρά και με ανοιχτή την καρδιά και την αγκαλιά μας.

 

 

Ευχαριστούμε τον κύριο Χρίστο Παπαθανασίου για την πολύτιμη προσφορά του ως Αν. Διευθυντή της Αμπετείου Σχολής στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγχαίρομε τη νέα Αν. Διευθύντρια κυρία Μπέτα Σωτηρία . Καλή δύναμη στο έργο σας .

 

 

Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια πρόσφατη απόφαση του Υπ. Παιδείας της Αιγύπτου. Η απόφαση αυτή αναφέρει ότι όποιος έχει δυο υπηκοότητες απαλλάσσεται από τα αραβικά αν το επιθυμεί. Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι καλό θα ήταν οι μαθητές να κάνουν το μάθημα των αραβικών. Έχοντας το πιστοποιητικό αραβικής γλώσσας οι απόφοιτοι έχουν ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια τους. Χάρη των αραβικών οι απόφοιτοι του 1960 και 1970 της Αμπετείου Σχολής βρήκαν πολύ καλές δουλειές τότε που έγιναν τα εμπορικά ανοίγματα στα αραβικά κράτη. Και μέχρι σήμερα οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις στην Αίγυπτο λόγω της αραβικής γλώσσας. Εμείς λοιπόν σας συνιστούμε να διδάσκονται τα παιδιά την αραβική και κατόπιν συνεννόησης με τους δασκάλους των αραβικών δεν θα ανατίθεται εργασία για το σπίτι.  Η παράδοση του μαθήματος όπως και όλες οι εργασίες θα γίνονται στο σχολείο κατά την διάρκεια των ωρών διδασκαλίας της αραβικής γλώσσας. Η ύλη μάλιστα μειώνεται κατά το ήμισυ.

 

 

Επίσης οι γονείς δεν θα πρέπει να ενοχλούν τους καθηγητές τηλεφωνικά. Την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα οι εκπαιδευτικοί θα παρευρίσκονται στο Σχολείο από τις 6 μέχρι τις 8 και θα έρχονται σε επαφή με τους γονείς ενημερώνοντάς τους για την πρόοδο των παιδιών τους .

 

 

Σε επείγουσες καταστάσεις μπορούν να επικοινωνούν με την διεύθυνση του σχολείου η οποία θα ορίζει την ημερομηνία συνάντησής καθηγητών με τους γονείς.

 

 

Οι μαθητές οφείλουν να έρχονται στο Σχολείο υποχρεωτικά με την στολή του Σχολείου της Αμπετείου .

 

 

Τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται εντός σχολείου. Οι μαθητές οφείλουν να παραδίδουν τα τηλέφωνα κατά την προσέλευσή τους στην Διευθύντρια και να τα παίρνουν πίσω κατά την αποχώρησή τους από το σχολείο.

 

 

Και τέλος ευχαριστώ για την καλή συνεργασία που είχαμε με τον αγαπητό Τάσο Αναστασίου Αν. Συντονιστή Εκπαίδευσης  Β. Αφρικής και Μ. Ανατολής μέχρι 31 Αυγούστου 2019

 

 

Εύχομαι και πάλι καλή χρονιά σε όλους».      

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης