Καλοτάξιδο να είναι, το τέταρτο μυθιστόρημα του Καϊρινού συγγραφέα και εκδότη Μαριαντώνη Πολίτη, με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Αίγυπτο»


 

 

 

 

«Αίγυπτος…. Ένας προορισμός που στα μάτια πολλών ανθρώπων φαντάζει ταξίδι ζωής, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια χώρα τόσο κοντά στην Ελλάδα.

 

 

Μια νεαρή κοπέλα θέλει να φύγει από το χωριό της, για να ζήσει μια νέα ζωή στην πρωτεύουσα με τους έντονους ρυθμούς της. Η μοίρα τής κάνει το χατίρι, αλλά τής επιφυλάσσει κι έναν αναπάντεχο ρόλο, αυτόν της ανύπαντρης μητέρας.

 

 

Μέσω συγκυριών, δίνεται  η ευκαιρία ενός ταξιδιού. Ένα μικρό παιδί λατρεύει την Χώρα του Νείλου, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, μα και τον εκεί Ελληνισμό που υποδεικνύει τους άρρηκτους δεσμούς των δυο αδελφών χωρών.

 

 

Για έναν ανεξήγητο λόγο, το αγόρι ερωτεύεται την Αίγυπτο. Η μητέρα έχει ξεχάσει αυτό το συναίσθημα, ούσα αφοσιωμένη μόνο στο παιδί  και τη δουλειά της. Βέβαια ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και μπορεί να σε καρφώσει με το βέλος του εκεί που δεν το περιμένεις…»

 

 

 

 

 

 

Με αυτή τη συναρπαστική ιστορία, ο καϊρινός συγγραφέας και εκδότης Μαριαντώνης Πολίτης, γιος του Επίτιμου Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλα Πολίτη, επανέρχεται δυναμικά με ένα τέταρτο πλέον μυθιστόρημα στο χώρο των ελληνικών βιβλίων, μέσα από τις εκδόσεις «Έμπνευσις».

 

 

 

 

 

 

 

Θα πρέπει να θεωρείται προφανές ότι ο αγαπητός στην καϊρινή παροικία Μαριαντώνης Πολίτης θα έχει πολλά να μεταφέρει από την Αίγυπτο σε αυτό το νέο του έργο, έχοντας ο ίδιος ζήσει στο Κάιρο και μάλιστα ζώντας τον παλμό της παροικίας από πολύ κοντά, μην έχοντας πάψει ποτέ να δηλώνει την αγάπη του για την πόλη όπου γεννήθηκε…  

 

 

Από το ΠΥΡΑΜΙΣ, καλοτάξιδο από το καρδιάς, το νέο αυτό εκδοτικό ταξίδι του, στη Χώρα του Νείλου…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης