Περήφανη έκανε και πάλι την παροικία ο Χρ. Παπαδόπουλος με το νέο βιβλίο του «Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζωών»


 

 

 

 

 

Το νέο βιβλίο – cd «Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζωών», σε στίχους του Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, μουσική του παρασημοφορημένου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Ζαχαρία Καρούνη, με ερμηνευτές τον ίδιο τον συνθέτη, τη Ηρώ Σαϊα ,τον Χρήστο Γεροντίδη και την Γιώτα Γιάννα, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, το βράδυ στον πολυχώρο του Black Duck Multiparte, στην Αθήνα.

 

 

Το βιβλίο παρουσίασαν οι δημιουργοί, χωρίς να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Στο εξαιρετικό πάνελ της παρουσίασης συμμετείχαν σπουδαία ονόματα της επιστήμης και της δημοσιογραφίας όπως η εθνολόγος, ποιήτρια και μόνιμη ερευνήτρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Μιράντα Τερζοπούλου, ο δημοσιογράφος και πολιτικός, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Ευρωπαϊκών Θεμάτων Νίκος Ξυδάκης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αντρέας Μπελεγρής και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Ξενοφώντας Ραράκος.

 

 

Όλοι οι ομιλητές ανέδειξαν στις ομιλίες την ποιότητα και το ταλέντο των δημιουργούν και προέβλεψαν ότι το έργο θα έχει τη διαχρονικότητα των κλασσικών. Επίσης ο γνωστός ηθοποιός και εικαστικός Άγγελος Παπαδημητρίου διάβασε στίχους από την έκδοση.

 

 

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε, χειροκροτώντας θερμά τους δημιουργούς, μεταξύ τους δε αρκετοί επώνυμοι από το χώρο των τεχνών και των γραμμάτων. Στο τέλος της βραδιάς, συνεχάρησαν τους δημιουργούς για το έργο τους.

 

 

Το βιβλίο cd  “Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζωών” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οδός Πανός.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης