Ύστατη προσπάθεια του Προέδρου του ΕΝΟΑ, Ρ. Γκαττ, να βρεθεί λύση στο θέμα μετεγκατάστασης του Ομίλου, σε συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού


 

 

 

Προσωρινή και προφορική μόνο παράταση πήρε το ιστορικό παροικιακό αθλητικό σωματείο των Αιγυπτιωτών στην Αθήνα, για να παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του.

 

 

Έτσι, τουλάχιστον προς το παρόν, παρακάμφθηκε η σκληρή γραμμή των αρμοδίων υπηρεσιών, που ζητούσαν την έξωση του σωματείου από τους χώρους του Ελληνικού, παραβλέποντας και διαγράφοντας έτσι την ιστορία δεκαετιών και τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών του ΕΝΟΑ, που έχει προσφέρει στο ελληνικό κράτος.

 

 

Βεβαίως, οι ακαταπόνητες προσπάθειες για να βρεθεί η απόλυτα ενδεδειγμένη λύση, εκ μέρους του Προέδρου του ΕΝΟΑ, κ. Ρότζερ Γκαττ, είναι συνεχείς και εστιάζονται κυρίως στην πιθανότητα και δυνατότητα να επιτραπεί στο σωματείο να διατηρήσει τελικά τη θέση του, μέχρι τη δημιουργία των νέων μας εγκαταστάσεων στον χώρο της επένδυσης.

 

 

Το θέμα πρόκειται να το συζητήσει ο επικεφαλής του ΕΝΟΑ με τον αρμόδιο Υπουργό Αθκητισμού κ. Κ. Βασιλειάδη, ζητώντας την κατανόηση της ελληνικής κυβέρνησης.

 

 

Ο κ. Γκαττ δηλώνει στο «ΠΥΡΑΜΙΣ»:

 

 

«Έχουμε πάρει ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ παράταση μέχρι τέλους του χρόνου. Έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους αρμόδιους πολιτικούς και άλλους παράγοντες, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα στο να παραμείνουμε στη θέση που βρισκόμαστε μέχρι τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων πάντα μέσα στο χώρο της ανάπτυξης.

 

 

Εξετάζουμε βέβαια και άλλες θέσεις για προσωρινή μετεγκατάσταση και επιστροφή στην περιοχή του Ελληνικού αλλά πάντα με γνώμονα την συνέχιση της αθλητικής μας δραστηριότητας.

 

 

Γνωρίζοντας, όμως, την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, μια κρίση που συμπαρασύρει και τον τομέα του αθλητισμού, η λύση της παραμονής μας στον χώρο που βρισκόμαστε, μέχρι τη δημιουργία των νέων μας εγκαταστάσεων στον χώρο της επένδυσης, θεωρούμε ότι αποτελεί μονόδρομο γιατί έτσι αποφεύγονται τα τεράστια και δύσκολα αντιμετωπίσιμα έξοδα μετεγκατάστασης».

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης