Τον Σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά Δαμιανού, τον Αντώνη Καζαμία, τίμησε ο Κυβερνήτης του Σινά, Στρατηγός Χάλιντ Φούντα (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

Τον Αιγυπτιώτη επιχειρηματία κ. Αντώνη Καζαμία, που αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συμβούλους του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού, τίμησε πρόσφατα ένας από τους πλέον φιλέλληνες Κυβερνήτες της Αιγύπτου, ο Κυβερνήτης της περιφέρειας του Νοτίου Σινά, Στρατηγός Χάλιντ Φούντα.

 

 

Η συγκινητική αυτή διάκριση προς τον Καϊρινό και Κύπριο στην καταγωγή, Αντώνη Καζαμία, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από το περίσσευμα της καρδιάς του, στην υπηρεσία του θεοβάδιστου μοναστηριού της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, δόθηκε μάλιστα σε μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο Κάιρο, όπου ο Κυβερνήτης Χάλιντ Φούντα τίμησε επτά συνολικά προσωπικότητες που συνέβαλαν με το έργο τους στη μεγάλη εκδήλωση για την ειρήνη που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Αικατερίνη του Σινά στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

 

 

Απονέμοντας μάλιστα την τιμητική διάκριση στον κ. Αντώνη Καζαμία, ο Κυβερνήτης μίλησε με εξαιρετικά λόγια για το έργο του και για την αγάπη του για το μοναστήρι, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της Χώρας του Νείλου, το Σινά και την Αίγυπτο.

 

 

Ο Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας ευχαρίστησε θερμά για τη μεγάλη τιμή και υποσχέθηκε να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τόσο της πανέμορφης και ιστορικής περιοχής της Αγίας Αικατερίνης, αλλά και με όλες του τις δυνάμεις να στηρίξει την ιδέα που ενώνει Ελληνισμό και Ορθοδοξία, καθώς και την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης