Τον Πρόεδρο του ΣΑΕ Κώστα Μιχαηλίδη τίμησε η εκπρόσωπος του 1ου Επιστημονικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας Καβάλας


 

 

 

 

Για την προσφορά του στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό και την ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Χώρα του Νείλου βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης, από την εκπρόσωπο του 1ου Επιστημονικού και Πολιτιστικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας, με θέμα: «Αιγυπτιακά μνημεία στην Καβάλα».

 

 

Στην εκδήλωση, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, Έλληνες και ξένοι εισηγητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν στο κοινό, μια ξεχωριστή δράση αφιερωμένη στον Ελληνικό και Αιγυπτιακό Πολιτισμό.

 

 

Είχαν προσκληθεί ο Πρέσβης της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Mohamed Farid Monib και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης τους οποίους οι οργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι θα τιμήσουν. Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

 

Έτσι, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, η κ. Φωτεινή Γκαντάλλα, μέλος της Επιτροπής του Φόρουμ, παρέδωσε ένα αναμνηστικό έπαινο στον Πρόεδρο του ΣΑΕ κ. Κώστα Μιχαηλίδη για την κοινωνική και πολιτισμική του προσφορά, ο οποίος την ευχαρίστησε θερμά, όπως αναφέρει σχετικά και η σελίδα Facebook  του ΣΑΕ.

 

 

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης