Ν. Βαδής: «220 Αμπετειανοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για την Α΄ Παγκόσμια Αμπετειάδα, που θα διεξαχθεί στο Κάιρο το 2020»


 

 

 

 

Τον αρχισυντάκτη του τριμηνιαίου ψηφοποιημένου περιοδικού των Αμπετειανών «Κάδμος» κ. Ευάγγελο Πεζά, επέλεξε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Σινά και Πρόεδρος του Δ. Σ. του Ιδρύματος Αμπετείου Σχολής κ. Δαμιανός για να αναλάβει, σε συνεργασία με τον Γ. Γ. του Ιδρύματος, κ. Νικόλα Βαδή, την προετοιμασία, τον συγχρονισμό, την προβολή και την εκτέλεση της Αμπετειάδας 2020, της μεγάλης αυτής εκδήλωσης για τους απανταχού στον κόσμο Αμπετειανούς. Ο κ. Πεζάς, από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην Γ. Γ. του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής στην Αθήνα, είναι μέλος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αλεξανδρείας και Καΐρου και, παρά το κλείσιμό του, μέλος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στον Άγιο Κοσμά.

 

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ο κ. Λάκης Πεζάς, όπως είναι γνωστός στους ανά τον κόσμο Αμπετειανούς, θεωρήθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την αποστολή, έχοντας δώσει, έως τώρα, αξιόπιστα διαπιστευτήρια αποτελεσματικότητας, διαχειριστικής ικανότητας, συνεργατικότητας, ήθους, δημιουργικότητας και  γόνιμης έμπνευσης.

 

 

Ανακοινώνοντας την απόφαση του Δ. Σ. του Ιδρύματος Αμπετείου Σχολής – επίσημου διοργανωτή και χορηγού της Αμπετειάδας 2020 – να αναλάβει ολοσχερώς την οργάνωση μιας τέτοιας σημαντικής εκδήλωσης για τα 160 χρόνια της Αμπετείου Σχολής, ο Γ. Γ. του Ιδρύματος, κ. Νικόλας Βαδής δήλωσε ότι ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην Αμπετειάδα 2020, τον Οκτώβριο του ερχόμενου έτους, 220 Αμπετειανοί και φίλοι της Αμπετείου Σχολής απ’ όλον τον κόσμο και είναι πιθανόν ότι μέχρι την 15η Μαΐου – τελευταία διορία για να δηλώσει κάποιος ενδιαφέρον συμμετοχής – να είναι περισσότερα από 280 άτομα, χωρίς να υπολογίσουμε όλους τους Αμπετειανούς στο Κάιρο και την Ηλιούπολη. Ο κ. Βαδής δήλωσε επίσης ότι «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι μας, ώστε το κόστος συμμετοχής να είναι χαμηλό και προσιτό για ένα μεγάλο αριθμό Αμπετειανών και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε σημαντική βοήθεια από τις Αιγυπτιακές, Κυπριακές και Ελληνικές αρχές, καθώς και από τις παροικιακές οργανώσεις στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια. Ήδη, η Υπουργός Διασποράς και Μετανάστευσης της Αιγύπτου, με την οποία συνομιλώ στο Κάιρο, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την Αμπετειάδα 2020.»

 

 

Τέλος, για το οργανωτικό και συντονιστικό μέρος της Αμπετειάδας 2020 ο κ. Πεζάς ανέφερε: «Έχουμε μία μικρή, ευέλικτη εκτελεστική ομάδα στην επιτροπή μας, που απαρτίζεται από τον κ. Βαδή, τον κ. Φλεβοτομά, τον κ. Καρκασίνα και εμένα. Η επιτροπή αυτή εργάζεται αρμονικά, συναδελφικά, με επαγγελματισμό και με ένα μοναδικό κοινό σκοπό: την απόλυτη επιτυχία της Αμπετειάδας 2020».

 

 

 

 

 

One response to “Ν. Βαδής: «220 Αμπετειανοί έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για την Α΄ Παγκόσμια Αμπετειάδα, που θα διεξαχθεί στο Κάιρο το 2020»”

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΤΣΑΚΗΣ says:

    Παρακαλώ να με ενημερώσετε διότι ενδιαφέρωμαι να συμετάσχω στην Α΄Αμπετιάδα του 2020

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης