Ανακατατάξεις επιφέρει στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και δύο παροικιακά σωματεία η τραγική απώλεια του Γιώργου Χαλκιά


Τεράστιο το κενό που έχει πλέον αφήσει ο απροσδόκητος χαμός του αξιαγάπητου σε όλη την καϊρινή παροικία, Γιώργου Χαλκιά.

 

Κενό δυσαναπλήρωτο…

 

Διότι, ο Γιώργος, ο «δικός μας άνθρωπος», όπως τον αποχαιρέτησε στον λόγο του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, ήταν πράγματι ο άνθρωπος όλων μας… Εκείνος που έτρεχε όποτε τον είχαμε ανάγκη.

 

Τώρα, η θέση του Επόπτη Γραφείων της Κοινότητας Καΐρου αλλά και μία σειρά από άλλες αρμοδιότητες σε θέματα κυρίως τεχνικά (στο νοσοκομείο, το σχολείο, το γηροκομείο, κλπ.) έχουν μείνει χωρίς τον άνθρωπο που διεκπεραίωνε τα πάντα, με μία πραγματικά εφηβική διάθεση, μέχρι και την τελευταία του πνοή…

 

Τώρα, βέβαια, βρισκόμαστε σε τροχιά εκλογών στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, αλλά είναι σίγουρο, ότι όποιος και να πετύχει, δύσκολα θα φτάσει το μεγαλείο του αγαπητού Επόπτη Γραφείων της ΕΚΚ.

 

Εκτός όμως από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, το ταξίδι χωρίς επιστροφή του αλησμόνητου Γιώργου, αφήνει τεράστια κενά και σε δύο παροικιακά καϊρινά σωματεία.

 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

 

Το ιστορικό καϊρινό Σωματείο της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως έχασε – εκτός από ένα μεγάλο στήριγμά του – και τον Πρόεδρό του.

 

Η άλλη μεγάλη Αιγυπτιώτισσα, που προσφέρει από καρδιάς στην παροικία, η Αντιπρόεδρος της Στέγης κα Στέλλα Κυριάζη αλλά και όλο το ΔΣ του ιστορικού σωματείου θα κληθούν πλέον να αναζητήσουν στο άμεσο μέλλον, τον άνθρωπο που θα κληθεί να πάρει στους ώμους του, το φορτίο που μέχρι προχθές σήκωνε επάξια ο αείμνηστος Γιώργος Χαλκιάς, ως Πρόεδρος και ο οποίος πρωτοστάτησε στην μεγάλη πρόσφατη ανακαίνισή του, αφήνοντας τουλάχιστον το έργο του, για να τον θυμόμαστε…    

 

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΪΡΟΥ

 

Η ξαφνική απώλεια του αξιαγάπητου Γιώργου Χαλκιά θα φέρει ανακατατάξεις και στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, όπου ήταν Μέλος του ΔΣ.

 

Βέβαια, στο εν λόγω ιστορικό Σωματείο της Τααλάτ Χαρμπ, έτσι κι αλλιώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που έχει καθυστερήσει να γίνει κατά ένα περίπου χρόνο.

 

Όπως είναι γνωστό, στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, η Γενική του Συνέλευση είχε προγραμματιστεί να γίνει τον Οκτώβριο του 2013 και είχαν τότε τεθεί τρεις υποψηφιότητες για τις εκλογές (που προβλέπονταν για την κάλυψη δύο θέσεων), αλλά τελικά, η Συνέλευση αναβλήθηκε και μέχρι τώρα δεν έχει καθορισθεί η νέα ημερομηνία της Συνέλευσης για το 2013.

 

Ευχή όλων να μπορέσουν να βρεθούν άξιοι αντακαταστάτες που να ανταποκριθούν στον υψηλό πήχυ εργατικότητας και αγάπης που άφησε πίσω του, ο αξέχαστος Γιώργος Χαλκιάς, ο «δικός μας άνθρωπος».

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης