Για τις «σπηλιές των χαμένων παραδείσων» μίλησε στον ΣΑΕ η αρχαιολόγος-σπηλαιολόγος Μαρία Δ.Γκιώνη


Με θέμα «Οι σπηλιές των χαμένων παραδείσων: μαρτυρίες για τη ζωή του προϊστορικού ανθρώπου», η αρχαιολόγος-σπηλαιολόγος κα Μαρία Δ.Γκιώνη, μίλησε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλάδος στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της ΕΠΠΑποδήμων Αιγύπτου , και της ΕΠΠΠεριφερείας Καΐίρου,  σε συνεργασία με τον ΣΑΕ.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Καθηγητής Παλαιοντολογίας κ. Θεοδώρου, ο οποίος παρουσίασε την ομιλήτρια, η κα Ε. Θεοδώρου τ. Διευθύντρια του Μουσείου Γουλανδρή, ο Καθηγητής Γεωλογίας κ. Γ.Φερεντίνος, οι εκπρόσωποι των δύο Ενώσεων Προσκόπων κ. Αν.Παντελίδης και η κ. Μετ. Φιλιππάτου, μέλη αιγυπτιώτικων συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Όπως γράφει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΑΕ, «για την έξοχη ομιλία της, με πολλά στοιχεία για τις αρχαιολογικές και ανθρωπολογικές έρευνες σπηλαίων και τη ζωή του προϊστορικού ανθρώπου η κ. Γκιώνη καταχειροκροτήθηκε και απάντησε με άνεση και λεπτομέρειες στις πολλές ερωτήσεις που της ετέθηκαν.
Πριν τελειώσει η εκδήλωση, ο Έφορος Πολιτιστικών συνεχάρη και ευχαρίστησε την άξια ομιλήτρια και τής απένειμε, όπως και στους εκπροσώπους των δυο Προσκοπικών Ενώσεων, ευχαριστήρια διπλώματα εκ μέρους του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης