Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση της Αντιπροέδρου της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως κας Στέλλας Κυριάζη από το ΔΣ του ιστορικού σωματείου


Με θερμά χειροκροτήματα υποδέχτηκαν όσοι παρακολούθησαν την άτυπη συγκέντρωση ανοιχτού διαλόγου ΕΚΚ – παροίκων, το γεγονός που αποκάλυψε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, όπου ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι το ΔΣ του ιστορικού Σωματείου δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Αντιπροέδρου της Στέγης κας Στέλλας Κυριάζη.

 

Ο κ. Γκρουνστέιν τόνισε ότι επικοινώνησε εκ μέρους του ΔΣ με την κα Στέλλα Κυριάζη, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στενό συγγενικό της πρόσωπο.

 

Ο κ. Γκρουνστέιν μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να θέσει ποτέ υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως.

 

Έτσι, σύντομα, πρόκειται και πάλι να συνεδριάσει το ΔΣ της Ελληνικής Στέγης Ηλιούπολης, υπό την προεδρία της προεδρεύουσας Αντιπροέδρου κας Στέλλας Κυριάζη.  

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης