Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, στις 25 Ιανουαρίου


Την Ετήσια Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου, στις 25 Ιανουαρίου, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, παρουσία των Μελών του Δ.Σ. και αρκετών μελών του Συλλόγου.

 

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους και τα Μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κες Αθηνά Χαραλαμπίδου και Βιργινία Μαρινιά και οι κ.κ. Μιχάλης Κωβαίος και Απόστολος Τζιτζάς.

 

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση των Πρακτικών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Χρήσης 2012 από το Γενικό Γραμματέα του ΣΕΚ κ. Γιώργο Καρκασίνα.

 

Ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Μπίσκου για τα πεπραγμένα του έτους 2013 με όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, από τις οποίες ξεχώρισαν οι δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στον μεγάλο Αιγυπτιώτη ποιητή Κ.Π. Καβάφη στις 30/9 και 25/10 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών.

 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Έφορο Πρόνοιας κ. Παν. Σαραγά το έργο της Πρόνοιας του Συλλόγου για την στήριξη των 14 αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας που φροντίζει ο ΣΕΚ.

 

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. Κώστα Παστίδη που διάβασε τον ισολογισμό του έτους 2013 και στην συνέχεια αναγνώστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υπογεγραμμένη από τα μέλη της.

 

Ακολούθησε συζήτηση με τοποθετήσεις των κυρίων Μιχάλη Γιασεμίδη, Μιχάλη Κωβαίου, Απόστολου Τζιτζά και της κας Μαρίας Αδαμαντίδου-Κουτρουμπάκη. Με το πέρας της ανοιχτής συζήτησης, έληξε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ χρήσεως 2013.

 

Στη συνέχεια, έγινε η πατροπαράδοτη κοπή της πίτας, με τις ευλογίες του π. Χρήστου Λογαρά.

 

Ακολούθησε χορός στην κατάμεστη αίθουσα του ΣΑΕ από τους Καϊρινούς της Αθήνας, που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρών τους στο κάλεσμα του Συλλόγου τους, ενώ μαζί τους διασκέδασαν και άλλοι Αιγυπτιώτες, καθώς και φίλοι Ελλαδίτες.

 

Ο Καϊρινός

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης