Με την Χριστουγεννιάτικη συναυλία, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, στην Αθήνα, αποχαιρέτησε το έτος 2013


Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, οι Αιγυπτιώτες της Αθήνας αποχαιρέτησαν το έτος 2013, με την χριστουγεννιάτικη συναυλία που πραγματοποίησαν στο ανακαισμένο και πανέμοπρφο Εντευκτήριο του Συνδέσμου, παρουσία πολύ κόσμου.

 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, το σχετικό δελτίο τύπου του ΣΑΕ, «μετά τον γιορταστικό του χαιρετισμό, ο Έφορος προσκάλεσε και ο ταλαντούχος αιγυπτιώτης ηθοποιός Πάνος Κατέρης παρουσίασε εύγλωττα την ιστορία των Χριστουγέννων, διανθίζοντας το λόγο του με ποιήματα και περικοπές απο διηγήματα και ελληνικά κάλαντα.

 

Οι ενθουσιασμένοι ακροατές τον ευχαρίστησαν με θερμότατο χειροκρότημα και η Πρόεδρος κ. Τρίμη του χάρισε το επετειακό των 80 χρόνων μετάλλιο του Συνδέσμου.

 

Παίρνοντας τη διελκυστίνδα, η έξοχη Χορωδία του Συνδέσμου, με τη καθοδήγηση του Γιάννη Λαζαρίδη και τη συνοδεία στο πιάνο τη Φιφίκα Μπρουσιανού, ξεδίπλωσε την έμπειρη καλόφωνη μελωδική της γκάμα και τραγούδησε ενδεκα ελληνικά και ξένα κάλαντα με τα οποία χάρισε στην ομήγυρη τις δικές της ευχές για τα Χριστούγεννα και τον Καινούργιο Χρόνο.

 

Οι ακροατές, με θερμά χειροκροτήματα και ευχαριστίες προς τη Χορωδία και το Σύνδεσμο,  αποχώρησαν ανταλλάσοντας ευχές αγάπης με την ευκαιρία των επερχόμενων γιορτών.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης