Νέα ενημερωτική συνάντηση της ΕΚΚ και των μελών της, την 1η Απριλίου, για θέματα μελών, συναντήσεων με τις αιγυπτιακές αρχές, κ.ά.


Σε Ενημερωτική Συνάντηση για τα θέματα μελών, συναντήσεων στο Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων, της καταγγελίας που τέθηκε στο Υπουργείο και άλλα, προσκαλεί η ΔΕ της ΕΚΚ, για την ερχόμενη Τρίτη 1 Απριλίου το βράδυ στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.

 

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΚΚ αναφέρει:

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Η Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου πρσκαλεί τα αγαπητά μέλη της στην Ενημερωτική Συνάντηση που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 1 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.

 

Στη συνάντηση αυτή, θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα των νέων μελών και των συναντήσεων στο Αιγυπτιακό Υπουργείο, της καταγγελίας στο Υπουργείο και του πορίσματός της, ενώ θα διαλευκανθούν και ορισμένα θέματα που αφορούν στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚ

 

Παράλληλα, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ανακοινώνει ότι η προσεχής Συνέλευσή της θα πραγματοποιηθεί τελικά στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ηλιούπολης (και όχι στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου).

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ανακοινώνει ότι τελική η προσεχής ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΚ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Ηλιούπολης.

 

Μάλιστα, από τα Γραφεία της ΕΚΚ, ανακοινώνεται ότι θα διατεθούν λεωφορεία στην διάθεση των Μελών της ΕΚΚ, τα οποία θα τους παραλάβουν στις 5 μ.μ. από το ναό των Αγίων Αναργύρων Σούμπρας, τα Κεντικά Γραφεία της Κοινότητας (Εμάντ Ελ Ντιν, 15) και το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου. 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης