Οι πιο θερμές ευχές μας στο νέο ελληνόφωνο Κόπτη ιερέα, πάτερ Λούκα, πρώην υπάλληλο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου


Εργάστηκε στο Μεταφραστικό Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου επί πολλά χρόνια, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του στο Ελληνικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Καΐρου.

 

Ο 28χρονος Αιγύπτιος Ρεμόν Γιούσεφ, έχοντας διατελέσει ιδιαίτερα αγαπητός υπάλληλος της Κοινότητας, πριν από πέντε περίπου χρόνια, ευχαρίστησε για την συνεργασία και αποφάσισε να αποχωρήσει για να εργαστεί στις εκδόσεις της Κοπτικής Εκκλησίας, αξιοποιώντας τις σημαντικές μεταφραστικές γνώσεις του, σε μεταφράσεις θρησκευτικών βιβλίων.

 

Πρόσφατα, όντας παντρεμένος με ένα κοριτσάκι, αποφάσισε να αφιερώσει την ζωή του στην Κοπτική Εκκλησία, έγινε πρεσβύτερος και μετονομάστηκε σε πάτερ Λούκα Γιούσεφ.

 

Μάλιστα, στις 12 Δεκεμβρίου, συναντήθηκε με άλλους κόπτες ιερείς με τον Προκαθήμενο της Κοπτικής Εκκλησίας Πατριάρχη Ταουάντρος (Θεόδωρος) Β΄, στο μοναστήρι του Αββά Παϊσίου.

 

remon 02

 

Το Pyramis News, εύχεται ολόθερμα στον πατέρα Λούκα, να βοηθήσει όσο μπορεί το ποίμνιό του, στην εκκλησία του Καΐρου όπου διακονεί, και να αποτελέσει μία σημαντική γέφυρα μεταξύ της Κοπτικής και της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης