Παραιτήθηκε από την Κοινοτική Επιτροπή Αλεξανδρείας ο Δημήτρης Παπαστεφάνου. Καλείται πλέον να αναλάβει ο Εδμόνδος Κασιμάτης


Παρελθόν για την Κοινοτική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας (ΕΚΑ), αποτελεί το Μέλος της κ. Δημήτρης Παπαστεφάνου, καθώς ο επί σειρά τεσσάρων (4) ετών Γενικός Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί με επιστολή του.

 

Στην επιστολή, ο κ. Παπαστεφάνου τονίζει συγκεκριμένα ότι παραιτείται λόγω μετοίκησής του και μόνιμης εγκατάστασης στην Ελλάδα.

 

Σε δηλώσεις του προς το Pyramis News,αμέσως μετά την γνωστοποίηση της επιστολής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Γιάννης Σιόκας εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαστεφάνου για την μέχρι τώρα προσφορά του στα κοινοτικά δρώμενα της ιστορικής παροικίας.

 

Παράλληλα, όπως τόνισε, την θέση του κ. Παπαστεφάνου, σύμφωνα με το άρθρο 36 του καταστατικού της ΕΚΑ, θα κληθεί πλέον να αναλάβει ο Α΄ Επιλαχών κ. Εδμόνδος Κασιμάτης, σύμφωνα με τις τελευταίες αρχαιρεσίες και την βούληση της παροικίας που τον ανέδειξαν σε αυτήν την θέση του Α΄Επιλαχώντα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης