Προσφορά αγάπης στους γέροντες του Καΐρου, από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα


Γράφει η Γραμματέας

της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Καΐρου

Χρυσάνθη Σκουφαρίδου

 

 

Γνωρίζοντας την ευχή του Μεγάλου Βασιλείου που ακούγεται την πρώτη μέρα κάθε έτους στην εκκλησία «Το γήρας Κύριε περικράτησον ,τους ολιγοψύχους παραμύθησαι,νοσούντας ίασαι» αλλά στις δύσκολες αυτές μέρες που ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται ενδιαφέρον, αγάπη και ζεστασιά, οι Κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου επισκεφτήκαμε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου για άλλη μία φορά τους γέροντες έλληνες και ξένους που έχουν βρει καταφύγιο ζωής (ο καθ’ ένας για το δικό του λόγο) στον Οίκο Ευγηρίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

Εκεί μάς υποδέχτηκαν με το σύνηθες φιλικό πλατύ τους χαμόγελο ο Προϊστάμενος της Εφορείας του Γηροκομείου κ. Κήμης Φλεβοτομάς, η προϊσταμένη του Οίκου κα Αγγέλα Χαραλαμποπούλου αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Αφού περιεργαστήκαμε τους πεντακάθαρους χώρους, όλες οι Κυρίες μαζί επισκεφτήκαμε τους τρόφιμους που βρισκόντουσαν στα δωμάτιά τους, αλλά και αυτούς που καθόντουσαν στον κήπο συζητώντας μεταξύ τους, απολαμβάνοντας την ζεστασιά του υπέροχου ήλιου εκείνης της ημέρας. Τους προσφέραμε σακούλες με εσώρουχα και μπισκότα και ανταλλάξαμε με όλους κουβέντες παρηγοριάς, συμπόνιας, αναμειγμένες με πολύ αγάπη.

 

Σε όλων τα πρόσωπα ήταν ζωγραφισμένη χαρά και ικανοποίηση αλλά κι ένα βλέμμα που μας έλεγε βουβά ευχαριστώ και σάς περιμένουμε ξανά και ξανά.

 

Μ’ αυτή την υπόσχεση (η κάθε μία ενδόμυχα) φύγαμε οι κυρίες προγραμματίζοντας ήδη την επόμενη επίσκεψή μας.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης