Τέσσερις εξερχόμενοι (επανεκλέξιμοι) Κοινοτικοί Επίτροποι για την προσεχή Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου


Στο ρυθμό της Τακτικής Γενικής της Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί – εκτός απροόπτου στις 6 Απριλίου του 2014 – κινείται ήδη η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

Σε αποψινή της συνεδρίαση, η Διαχειριστική Επιτροπή πραγματοποίησε την κλήρωση των τεσσάρων Κοινοτικών Επιτρόπων που θα πρέπει να είναι εξερχόμενοι για τις προσεχείς Κοινοτικές εκλογές.

Μετά από την σχετική διαδικασία, εκληρώθησαν ως εξερχόμενοι (αλλά με την δυνατότητα να επανεκλεγούν, θέτοντας βέβαια εαυτούς στην εκλογική διαδικασία), οι:

Νικόλας Βαδής

Γιώργος Χαλκιάς

Γιώργος Καλλίδης

Μανούσος Δαμουλάκης.

 

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Διαχειριστικής Επιτροπής, που αποτελείται από έντεκα (11) μέλη, τρεις Επίτροποι (επανε)ξελέγησαν κατά την περασμένη εκλογική διαδικασία (ήταν τότε οι: κ.κ. Στέλλα Κυριάζη, Αντώνης Διαμαντίδης και Ιωακείμ Φλεβοτομάς).

Έτσι, από τους υπόλοιπους οκτώ, έπρεπε σήμερα να κληρωθούν άλλοι τέσσερις (4), όπως και έγινε.

 

Βεβαίως, οι παραπάνω τέσσερις εξερχόμενοι Κοινοτικοί Επίτροποι μπορούν (αν το επιθυμούν ) να συμμετάσχουν στην επόμενη εκλογική διαδικασία από κοινού με όποια άλλα τακτικά μέλη της Ελληνικής Κοινότητας θέλουν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για να εκλεγούν σε μία από τις τέσσερις θέσεις της Επιτροπής.

 

Το Pyramis News εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης