Τα 500 φύλλα έφτασε στις 6 Ιανουαρίου 2014, η ενημερωτική εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, «ΝΕΟ ΦΩΣ»


Τα 500 φύλλα έφτασε το «ΝΕΟ ΦΩΣ».

 

Χαρακτηριστικό το κείμενο του – εδώ και μία δεκαετία – αρχισυντάκτη της εβδομαδιαίας παροικιακής καϊρινής εφημερίδας, Νίκου Κάτσικα, από τη μόνιμη στήλη του «Καϊριανά», όπου διαβάζουμε:

   

«Καλή και ευλογημένη Χρονιά, αγαπητοί συμπάροικοι Αιγυπτιώτες, όπου και αν βρίσκεστε.

 

Ξεκινάμε λοιπόν αισιόδοξα τη νέα χρονιά 2014 και ο Θεός ήθελε η Πρωτοχρονιά αυτή να συμπέσει με ένα ιστορικό επετειακό φύλλο, το 500ό του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ». Εκφράζουμε λοιπόν την χαρά μας, που συμπληρώνουμε αισίως δέκα χρόνια και προχωράμε στα έντεκα χρόνια έκδοσης, από τότε που ο υπογράφων ανέλαβε την αρχισυνταξία, με την καθοριστική συμβολή του Καλλιτεχνικού μας Διευθυντή Δρ Άτεφ Νάχλα.

 

Για την ιστορία, αξίζει να θυμηθούμε τον πρώτο μας προϊστάμενο: τον αξέχαστο Γιώργο Καραΐσκο. Να ευχαριστήσουμε επίσης τους διαδόχους του, διαδοχικά τον πρώην Κοινοτικό Επίτροπο κ. Στέφανο Αργυρίου και τον επίσης πρώην Κοινοτικό Επίτροπο κ. Νικόλα Πολίτη, που μας στήριξαν ολόψυχα στο έργο μας.

 

Πάνω από όλα όμως να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή, που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι επιφορτισμένος και με την ευθύνη της εφημερίδας, ως ο Προϊστάμενος του ομογενειακού μας εντύπου, στηρίζοντας και θεσμικά και προσωπικά το έργο μας. Ένα έργο που στηρίζουν οι τρεις μεγάλοι μας χορηγοί: η «ΦΛΩΡΑ» (εδώ και μία δεκαετία), η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (και παλαιότερα επί ένα χρόνο και τώρα πιο δυναμικά από τον περασμένο Οκτώβριο) και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (που ξεκινάει από τώρα), όπου μαζί με τους άλλους διαφημιζόμενους συμβάλλουν κατά στην μείωση των εξόδων για την ομογενειακή μας εφημερίδα, αφού μόνον αυτές οι τρεις εταιρείες προσφέρουν πάνω από 100.000 Λίρες Αιγύπτου, ενώ την ίδια στιγμή, έχουμε μειώσει σημαντικά τα έξοδα, ακόμη και στο υπαλληλικό προσωπικό.

 

Μα, πάνω από όλα, το ΝΕΟ ΦΩΣ ευχαριστεί όλους εσάς τους απλούς παροίκους, τους φίλους αναγνώστες, που αποτελείτε την μεγάλη μας δύναμη.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

 

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 600 ΚΑΙ ΣΤΑ 700… ΚΑΙ ΣΤΑ 1.000 ΦΥΛΛΑ

 

Καλή Χρονιά σε όλους τους Αιγυπτιώτες, όπου γης…»

One response to “Τα 500 φύλλα έφτασε στις 6 Ιανουαρίου 2014, η ενημερωτική εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, «ΝΕΟ ΦΩΣ»”

  1. Μιχάλης Κοντομηνάς says:

    Με ενδιαφέρει η αποστολή της εβδομαδιαίας εφημερίδας σας στο Νέο Κάιρο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης