Την έντονη αντίδρασή της για την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεφάνου εκφράζει η πλειοψηφία της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ


Αντιδρούν έντονα στην απόφαση για την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεφάνου, Μέλη της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ, με δηλώσεις τους προς το Pyramis News.

 

Αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με το Pyramis News, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Νίκος Κόπελος, η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σταμάτης Τσαμαδός και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Πάρις Μακρής, μάς δήλωσαν κατηγορηματικά ότι, κατά την συνεδρίαση της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, παρουσιάστηκε πράγματι η γραπτή επιστολή – παραίτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα και νυν Κοινοτικού Επιτρόπου κ. Δημήτρη Παπαστεφάνου, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, υπέρ της αποδοχής παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου, εψήφισαν ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Σιόκας και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ιωάννης Μάλλης.

 

Αντίθετα, κατά της αποδοχής της παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου εψήφισαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Νίκος Κόπελος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κάβουρας, η Γενική Γραμματέας κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σταμάτης Τσαμαδός και ο Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης κ. Πάρις Μακρής.

 

Κατ’ επέκταση, σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις τους, και με όσα ισχύουν από το Καταστατικό της ΕΚΑ, η θέση του κ. Παπαστεφάνου παραμένει ως έχει και δεν θεωρείται κενή. Και άρα, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να προχωρήσει και η διαδικασία με τον Α΄Επιλαχόντα των τελευταίων Αρχαιρεσιών της ΕΚΑ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΒΟΥΡΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΛΛΗ

 

Σε επικοινωνία με το Ryramis News ήρθαν το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο Β΄Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Κάβουρας και ο Κοινοτικός Επίτροπος Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Μάλλης.

 

Σε δηλώσεις τους, τόσο ο κ. Κάβουρας όσο και ο κ. Μάλλης, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τις προαναφερόμενες δηλώσεις των συναδέλφων τους, της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ. Ο κ. Μάλλης τόνισε κατηγορηματικά ότι «ρωτήθηκα για το θέμα, αλλά ψηφοφορία επ” αυτού δεν έγινε»! Επίσης κατηγορηματικά, ο κ. Κάβουρας ανέφερε ότι «ψηφοφορία επί του θέματος της παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου δεν έγινε»!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης