Την έντονη αντίδρασή της για την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεφάνου εκφράζει η πλειοψηφία της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ


Αντιδρούν έντονα στην απόφαση για την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεφάνου, Μέλη της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ, με δηλώσεις τους προς το Pyramis News.

 

Αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με το Pyramis News, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Νίκος Κόπελος, η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σταμάτης Τσαμαδός και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Πάρις Μακρής, μάς δήλωσαν κατηγορηματικά ότι, κατά την συνεδρίαση της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, παρουσιάστηκε πράγματι η γραπτή επιστολή – παραίτηση του πρώην Γενικού Γραμματέα και νυν Κοινοτικού Επιτρόπου κ. Δημήτρη Παπαστεφάνου, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, υπέρ της αποδοχής παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου, εψήφισαν ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Σιόκας και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ιωάννης Μάλλης.

 

Αντίθετα, κατά της αποδοχής της παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου εψήφισαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Νίκος Κόπελος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κάβουρας, η Γενική Γραμματέας κα Άρτεμις Γεροντάκη – Ταμβάκη, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σταμάτης Τσαμαδός και ο Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης κ. Πάρις Μακρής.

 

Κατ’ επέκταση, σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις τους, και με όσα ισχύουν από το Καταστατικό της ΕΚΑ, η θέση του κ. Παπαστεφάνου παραμένει ως έχει και δεν θεωρείται κενή. Και άρα, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να προχωρήσει και η διαδικασία με τον Α΄Επιλαχόντα των τελευταίων Αρχαιρεσιών της ΕΚΑ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΒΟΥΡΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΛΛΗ

 

Σε επικοινωνία με το Ryramis News ήρθαν το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο Β΄Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Κάβουρας και ο Κοινοτικός Επίτροπος Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Μάλλης.

 

Σε δηλώσεις τους, τόσο ο κ. Κάβουρας όσο και ο κ. Μάλλης, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τις προαναφερόμενες δηλώσεις των συναδέλφων τους, της Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΑ. Ο κ. Μάλλης τόνισε κατηγορηματικά ότι “ρωτήθηκα για το θέμα, αλλά ψηφοφορία επ’ αυτού δεν έγινε”! Επίσης κατηγορηματικά, ο κ. Κάβουρας ανέφερε ότι “ψηφοφορία επί του θέματος της παραίτησης του κ. Παπαστεφάνου δεν έγινε”!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΣ ΚΑΪΡΟΥ

Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2022
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Widget

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τις αιγυπτιώτικες επιχειρήσεις όπου γης