Την Αίγυπτο αναμένεται να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Κύπριος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Αραβική Ακαδημία Επιστήμης, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών. Στο πλαίσιο της παραμονής του στη Χώρα του Νείλου, ο κ. Δημητριάδης θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο Υπουργό Μεταφορών κ. Hany Dahy.

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, θα προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Δημητριάδη στη Μάλτα την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών της Μάλτας Joe Mizzi και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ελλάδας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η συνάντηση των Υπουργών εντάσσεται στα πλαίσια της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου, Μάλτας και Ελλάδας στον τομέα της Ναυτιλίας.

 

Στην ατζέντα της τριμερούς συνάντησης θα βρίσκονται θέματα συνεργασίας στον τομέα της Ναυτιλίας τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, ζητήματα πολιτικής σε ό,τι αφορά τα λιμάνια και θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλοία. Θα συζητηθούν, παράλληλα, ζητήματα που σχετίζονται με τη μείωση των ρύπων από τα πλοία και το θέμα της αποτελεσματικότερης εφαρμογής των συμβάσεων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

 

 

Πηγή: www.tothemaonline.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης