Την Αίγυπτο αναμένεται να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Κύπριος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Αραβική Ακαδημία Επιστήμης, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών. Στο πλαίσιο της παραμονής του στη Χώρα του Νείλου, ο κ. Δημητριάδης θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο Υπουργό Μεταφορών κ. Hany Dahy.

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, θα προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Δημητριάδη στη Μάλτα την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών της Μάλτας Joe Mizzi και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ελλάδας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η συνάντηση των Υπουργών εντάσσεται στα πλαίσια της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου, Μάλτας και Ελλάδας στον τομέα της Ναυτιλίας.

 

Στην ατζέντα της τριμερούς συνάντησης θα βρίσκονται θέματα συνεργασίας στον τομέα της Ναυτιλίας τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, ζητήματα πολιτικής σε ό,τι αφορά τα λιμάνια και θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλοία. Θα συζητηθούν, παράλληλα, ζητήματα που σχετίζονται με τη μείωση των ρύπων από τα πλοία και το θέμα της αποτελεσματικότερης εφαρμογής των συμβάσεων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

 

 

Πηγή: www.tothemaonline.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης