Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στο θέατρο της Αχιλλοπουλείου, η τελετή λήξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ε. Κ. Καΐρου


 

Παρουσία του Δ/ντή του Ωδείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Ειρηναίου Νάκου καθώς και του Υποδιευθυντή του κ. Γεωργίου Δεμελή, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, η τελετή λήξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Η Σχολή που τελεί σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών κλείνει φέτος τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, έτυχε της θερμής υποστήριξης της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και ιδιαίτερα του Προέδρου της κ. Χρήστου Καβαλή, ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε τους σπουδαστές σε ένα από τα μαθήματα (φωτο) την ευθύνη των οποίων έχει ο καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Νίκος Κάτσικας, με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελλάδος.

 

 

Αμέσως μετά την τελετή λήξης, όπου θα τιμηθούν όσοι συνέβαλαν έμπρακτα στη λειτουργία της σχολής, θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο της Αχιλλοπουλείου Σχολής, στις 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στα Ελληνικά Σχολεία της Ηλιούπολης, παρουσία των εκκλησιαστικών, προξενικών και παροικιακών αρχών.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης