Αντιπροσωπεία Αιγυπτίων επιχειρηματιών επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου


 

 

 

 

Αντιπροσωπεία Αιγυπτίων επιχειρηματιών συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητήριου Αιγύπτου Ahmed Abdel Wahed, είχαν πρόσφατα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέα Δημητριάδη και Κενδέα Ζαμπυρίνη αντίστοιχα.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Α. Δημητριάδης αφού τους καλωσόρισε τους ανέλυσε τις επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου – Αιγύπτου (εισαγωγές & εξαγωγές), τα αναπτυξιακά και οικονομικά δεδομένα της Κύπρου και ειδικά της Πάφου και τις προοπτικές ανάπτυξης της και παρουσίασε τα μεγάλα έργα του Ιδιωτικού τομέα και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

 

 

 

Αναφέρθηκε στα σχέδια/κίνητρα τα οποία προσφέρονται από πλευράς Κυβέρνησης σχετικά με την μόνιμη διαμονή και την απόκτηση Κυπριακής Υπηκοότητας μέσω επενδύσεων  καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση την προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών.

 

 

 

 

Στη συνέχεια οι επιχειρηματίες από την Αίγυπτο κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους για εμπορικές συνεργασίες και ειδικά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

 

 

 

Εκφράστηκε δε η κοινή επιθυμία των δύο Επιμελητηρίων για ενδυνάμωση της συνεργασίας των.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης