ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Καΐρου Λόλα Φιλοθέου και το ΠΥΡΑΜΙΣ, από τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ, Μ. Γκρουνστέιν

 

 

 

 

Φόρο τιμής απέδωσε χθες ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, στην μεγάλη και αξέχαστη Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Καΐρου, την αλησμόνητη Λόλα Φιλοθέου.

 

 

Η αναφορά του κ. Γκρουνστέιν στη μνήμη της μεγάλης αυτής Αιγυπτιώτισσας που συνέδεσε όλη τη ζωή της με το φιλανθρωπικό έργο του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, έγινε κατά τη συνεδρίαση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Φιλοπτώχου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου το μεσημέρι, στην έδρα του ιστορικού σωματείου στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

 

 

Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ στήριξε όλη την αναφορά του αυτή σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ΠΥΡΑΜΙΣ, όταν μας «εγκατέλειψε για πάντα» η Θεοδώρα Φιλοθέου, όπου τότε η ιστοσελίδα μας έγραφε ότι «έφυγε για πάντα» η τελευταία μεγάλη Πρόεδρος της Φιλοπτώχου.

 

 

Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι όλα τα στελέχη των καϊρινών σωματείων προσπαθούν για το καλό.

 

 

Αλλά, να το επαναλάβουμε: Λόλα Φιλοθέου δε θα ξαναϋπάρξει!

 

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη της!

 

 

Και με την ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και προς τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ κ. Μιχάλη Γκρουστέιν (φωτο) που μνημονεύει το ΠΥΡΑΜΙΣ, που και αυτό αποτελεί για μας τιμή, καθώς ο κ. Γκρουνστέιν αποτελεί ένα από τα πραγματικά σημαντικά στελέχη του Καϊρινού Ελληνισμού, που ήδη προσφέρει και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στην παροικία στο μέλλον…

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *