Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου καλεί την παροικία σε μία ανοικτή συζήτηση στις 23 Οκτωβρίου, για τα φορολογικά του ζητήματα, και το πώς προέκυψαν


 

 

 

 

Σε μία ανοικτή συζήτηση στις 23 Οκτωβρίου προσκαλεί το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, τα Μέλη του και όλη την παροικία, για να τούς ενημερώσει ενδελεχώς για τη νέα φορολογική πραγματικότητα για το ιστορικό μας σωματείο και το πώς και από ποιους προέκυψε αυτή η νέα κατάσταση, όπως ακριβώς αναφέρει η ανοικτή επιστολή που μας απεστάλη στο ΠΥΡΑΜΙΣ.

 

 

Η ανοικτή αυτή συζήτηση προγραμματίζεται την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 7 το βράδυ, στην Κεντρική του Αίθουσα.

 

 

Για την ενημέρωση της παροικίας και όλων των Μελών του, παραθέτουμε το ακριβές κείμενο της ανοικτής επιστολής:

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΪΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

 

 

 

Αγαπητά Μέλη του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου

Αγαπητοί συμπάροικοι,

 

 

Με την ανοικτή αυτή επιστολή που κοινοποιούμε σε όλους τους παροικιακούς οργανισμούς στο Κάιρο καθώς και όλα τα παροικιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, υπό την προεδρία του κ. Νικόλα Βαδή, αποφάσισε να καλέσει όλα τα σεβαστά μέλη του καθώς και όποιον φίλο συμπάροικο το επιθυμεί, να παραβρεθείτε σε μία άτυπη αλλά ιδιαίτερα σημαντική συζήτηση για τα θέματα του Κέντρου, που θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

 

 

Αποκλειστικό θέμα συζήτησης θα είναι η νέα φορολογική πραγματικότητα για το ιστορικό μας σωματείο και το πώς και από ποιους προέκυψε αυτή η νέα κατάσταση, που δεν απειλεί καθόλου το σημερινό του έργο αλλά αφαιρεί κάθε δυνατότητα μελλοντικής καλυτέρευσης του Σωματείου μας και δημιουργεί πλέον από ορατό τον κίνδυνο να χαθούν όλες οι οικονομίες που έχουμε στις τράπεζες, εξαιτίας κάποιων καταγγελιών.

 

 

Θα είναι σημαντικό για μας να συζητήσουμε μαζί σας το πώς θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε το μέλλον του σωματείου και όλων των ελληνικών σωματείων που τυχόν μπορεί να επηρεάζονται από φορολογικές παρόμοιες διαδικασίες, να ακούσουμε παράλληλα τις απόψεις όλων και ενδεχομένως να δεχτούμε συμβουλές για το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εν λόγω ζητήματα και όσους τα δημιουργούν ή θα συνεχίσουν να δημιουργούν στο μέλλον.

 

 

Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, και ώρα 7 το βράδυ, στην άτυπη αλλά ιδιαίτερα σημαντική συνάντησή μας, στην Κεντρική Αίθουσα του εντευκτηρίου μας, οδός Μαχμούντ Μπασιούνι 21, στο Κάιρο.

 

 

Με παροικιακούς χαιρετισμούς   

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ                                   ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης