Τελικά, στα μέσα της σχολικής χρονιάς, η Αμπέτειος Σχολή Καΐρου απέκτησε Αναπληρώτρια Δ/ντρια, την κα Βασιλική Πετροπούλου


Ήταν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, όταν συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο  των εκπαιδευτικών της Αμπετείου Σχολής και η εκπαιδευτικός κα Βασιλική Πετροπούλου ανέλαβε προσωρινή Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Σχολής, καθώς ο νυν Διευθυντής που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός βρίσκεται επί μακρό χρονικό διάστημα στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους.

 

Ακολούθησε η αποδοχή της επιλογής και ο επίσημος γραπτός διορισμός της, εκ μέρους του Συντονιστή Εκπαίδευσης Καΐρου κ. Παύλου Καπίδη.

 

Με τον τρόπο αυτό, έληξε και η «παρεξήγηση» που είχε δημιουργηθεί όλους τους προηγούμενους μήνες, καθώς η πεποίθηση όλων, ήταν ότι χρέη Αναπληρωτή Δ/ντή ασκούσε η κα Καλλιόπη Καρρά, γεγονός που η παροικία μπορούσε να διαπιστώσει και από την κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Ελ Αλαμέιν (25 Οκτωβρίου 2014)που έγινε από την κα Καρρά αλλά και από ότι η ίδια αυτή εκπαιδευτικός καλωσόρισε όλη την παροικία και όλους τους επισήμους στην εορτή της Αμπετείου για την 28η Οκτωβρίου (στις 27 Οκτωβρίου) στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής αλλά και στην επίδοση βραβείων και απολυτηρίων των μαθητών κατά την περασμένη σχολική χρονιά. Και γενικά, σε όλες τις εκδηλώσεις της παροικίας, εκείνη ήταν που εκπροσωπούσε την Μεγάλη του Γένους Αμπέτειο Σχολή.

 

Να σημειωθεί ότι μέχρι πριν από τις 21 Ιανουαρίου, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Καπίδης δήλωνε προφορικά (και μόνο) ότι η κα Καρρά δεν εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Δ/ντριας.    

 

Ο τελικός γραπτός διορισμός και η επίσημη ενημέρωση ξεκαθάρισε τα πράγματα.

 

Τα συγχαρητήριά μας στην κα Βασιλική Πετροπούλου και καλή δύναμη στο έργο της.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης